Partner

Havoned

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop voor wederverkopers van plaatsingssystemen en accessoires op het gebied van Audio Video.

Bedrijfsoverzicht aldenkamp.com

Aldenkamp S1 - serie

Fris wit is de basiskleur van deze nieuwe serie meubels van Aldenkamp en daarmee maakt u uw interieur helemaal klaar voor de lente!

Aldenkamp S1 personaliseren

Liever nog wat kleur aanbrengen? Ook dat kan! Dankzij diverse modieuze accentkleuren kunt u het meubel helemaal afstemmen op uw bestaande interieur.Naast de mogelijkheid tot het kiezen van een accentkleur is het tv-meubel standaard voorzien van een aantal kwalitatief hoogwaardige features, zoals een design chromen handgreep, aanpasbare pootjes, aanpasbare planken, een stekkerdoos en kabeldoorvoer aan de binnenkant.

Aldenkamp S1 is een degelijk hoogwaardig kwaliteitsproduct, verkrijgbaar in diverse modellen en afmetingen. Standaard is het tv-meubel van Aldenkamp al voorzien van een aantal belangrijke functies om het gebruikersgemak zo optimaal mogelijk te maken, maar de gebruiker heeft tevens de mogelijkheid deze standaarduitrusting nog aan te vullen. Met deze opties kan het meubel volledig gepersonaliseerd worden:
- de Aldenkamp S1 kan worden voorzien van indirect licht. Door uw hand te leggen op de zijkant van het meubel kunt u het licht niet alleen aan- of uitschakelen, maar is het licht zelfs dimbaar
- u kunt ook kiezen voor een iPhone/iPod docking station, deze kan worden ingebouwd
- Indien gewenst kan het meubel worden voorzien van een (draaibare) tv-kolom voor optimaal kijk-plezier

Meer lezen over
'Aldenkamp S1 - serie'?

meer van deze professional

Jamo Rock

De Rock van het wereldberoemde Deense merk Jamo ziet er...

Home Cinema Systeem

Jamo, onderdeel van de Klipsch Group, presenteert me...

sonoroSTEREO

De sonoroSTEREO is een 2.1 stereo radio voorzien van Bl...

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.