Partner

Design Stoelen en Fauteuils.nl

Esthetische meubels voor verrassende prijzen

Kwaliteit, comfort en een aantrekkelijk prijskaartje. Topkwaliteit stoelen, fauteuils of wat leuke bijzettafels, voor elk wat wils. En dat zonder hoge prijzen te vragen voor het etiket 'design'. De prijzen van Design Stoelen en Fauteuils zijn puur gebaseerd op de kwaliteit en niet op 'naam' of 'merk'. Zo vindt u in haar collectie dan ook hoogwaardige esthetische meubels voor verrassend lage prijzen.

Klasse designs in de stijl van Mies van der Rohe en de Duitse klasse Bauhaus en Knoll, maar ook stoelen van Deense origine behoren tot het assortiment. Deze degelijke en stijlvolle meubels worden bekleed met hoogwaardige materialen, waaronder de dikste kwaliteit runderleer. Voor de eetkamerstoelen zijn diverse andere stevige kwaliteitsmaterialen toegepast die weer voordelen hebben in het onderhoud en het gebruik. Het bedrijf benut de moderne technologie optimaal. Eenmaal besteld via de webshop wordt snel de koppeling gelegd met de transporteur, waarvan u een mail ontvangt om uw bestelling te volgen. De levertijd is bij veel producten één of enkele dagen, terwijl producten die van buitenlandse origine zijn wel eens een langere weg afleggen (bijvoorbeeld meerdere weken) alvorens het bij de klant geleverd wordt. Hiervan wordt de klant goed op de hoogte gehouden.

Meer info: www.designstoelenenfauteuils.nl

 

MEER TONEN

Stelbaar tafeltje Eileen

EXCLUSIEVE EN FUNCTIONELE TAFELWat tachtig jaar geleden als een uit de hand gelopen bedienblad is ontworpen, is inmiddels een beroemd meubelstuk. Voor wie iets exclusiefs wil, een kwaliteitsmeubel waar u gemak van heeft: In hoogte verstelbaar en gemaakt van het beste en veiligste materiaal.Alle gegevens vindt u hieronder.

  • Afmeting: 50 cm. (b), 50 cm. (d), 50-75 cm. (hoogte)
  • In hoogte verstelbaar van 50 cm. tot 75 cm. hoog
  • Verchroomd stalen frame van hoge spiegelkwaliteit*
  • Tafelblad van gehard glas**

* Over het staal:
Het frame is van verchroomd roestvrij staal, doordat het aan de buitenkant voorzien is van een chroomlaag tijdens het chroombad in het productieproces. Het is dus niet het materiaal dat men roestvrij staal (RVS) noemt, omdat RVS een warmere tint geeft. Onze frames hebben de zilverachtige verchroomd metalen kleur met een sprekende glans van weerspiegeling.

** Over gehard glas:
Dit is een type veiligheidsglas dat door het productieproces onder extreme verhitting in ovens en vervolgens een zeer snelle afkoeling, circa vijf maal sterker is dan standaard glas. Door dit proces valt dit glas bij een ongeluk ook niet in gevaarlijke scherven uiteen, maar in kleine rondere, onscherpe korrels. Dit maakt het glas veilig voor thuisgebruik, zeker wanneer er kinderen rondlopen.
Gehard glas is te vinden in ovenramen, deurramen, computerschermen ... en Eileen Grays.

Meer lezen over
'Stelbaar tafeltje Eileen'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.