Stelbaar tafeltje Eileen

EXCLUSIEVE EN FUNCTIONELE TAFELWat tachtig jaar geleden als een uit de hand gelopen bedienblad is ontworpen, is inmiddels een beroemd meubelstuk. Voor wie iets exclusiefs wil, een kwaliteitsmeubel waar u gemak van heeft: In hoogte verstelbaar en gemaakt van het beste en veiligste materiaal.Alle gegevens vindt u hieronder.

  • Afmeting: 50 cm. (b), 50 cm. (d), 50-75 cm. (hoogte)
  • In hoogte verstelbaar van 50 cm. tot 75 cm. hoog
  • Verchroomd stalen frame van hoge spiegelkwaliteit*
  • Tafelblad van gehard glas**

* Over het staal:
Het frame is van verchroomd roestvrij staal, doordat het aan de buitenkant voorzien is van een chroomlaag tijdens het chroombad in het productieproces. Het is dus niet het materiaal dat men roestvrij staal (RVS) noemt, omdat RVS een warmere tint geeft. Onze frames hebben de zilverachtige verchroomd metalen kleur met een sprekende glans van weerspiegeling.

** Over gehard glas:
Dit is een type veiligheidsglas dat door het productieproces onder extreme verhitting in ovens en vervolgens een zeer snelle afkoeling, circa vijf maal sterker is dan standaard glas. Door dit proces valt dit glas bij een ongeluk ook niet in gevaarlijke scherven uiteen, maar in kleine rondere, onscherpe korrels. Dit maakt het glas veilig voor thuisgebruik, zeker wanneer er kinderen rondlopen.
Gehard glas is te vinden in ovenramen, deurramen, computerschermen ... en Eileen Grays.

Meer van Design Stoelen en Fauteuils.nl Bekijk alle

Tuin- en eetstoel

Neem uw stoelen mee waar u zit: binnen of buiten Geniet nog van enkele nazomerdagen met de Xavier als tuinstoel Blijf in de koude dagen binnen met de Xavier als eetkamerstoel   STOEL VOOR BINNEN EN BUITEN - IDEALE NAZOMER EN HERFSTSTOEL Nu 30% korting, eindprijs 37 euro (alles inbegrepen, zoals BTW en verzending) U kunt deze hoogwaardige stoel in de tuin als tuinstoel gebruiken en binnen als eetkamerstoel gebruiken. Door de armleuningen en gelijdelijk rondlopende zitvorm kunt u in elk geval comfortabel zitten. De Xavierstoel is eenvoudig op te stapelen. Stevige duurzame materialen maken het mogelijk om de stoel zowel binnen als buiten te gebruiken: de zitting is gemaakt van degelijk kunststof en het onderstel van gelakt aluminium.Als iemand u vraagt welk merk of type het is dan kunt u zeggen 'ksafjee' (Franse uitspraak van Xavier, een Franse naam). In veel verschillende kleuren beschikbaar. Klik hier voor alle kleuren. Afmetingen: 52 cm x 55 cm x Hoogte: 73 cm Zithoogte: 44 cm Stapelbaar (zie foto's)

Design Stoelen en Fauteuils.nl

Design eetkamerstoel

Expo Swinger (links op de foto) kwaliteits- en prijsklasse 89 euroNU bij ons voor 75 euro 'Swingend' design,voor aan de eetkamertafel of als leuke keukenstoel. < Bekijk de gehele fotocollectie Deze stoel in Bauhausstijl heeft de naam ‘Swinger’. Dit omdat de stoel, hoewel stevig en stabiel, enigszins meegeeft (comfortabele swing). Het materiaal van de kussens is het sterke en strakke PU. Het onderstel is gepolijst en van hoge spiegelkwaliteit.   Over de hoofdfotoDe stoelen rechts op de eerste hoofdfoto zijn er extra bij afgebeeld voor het plaatje (de aanbieding gaat over de leverbare stoelen links op de hoofdfoto en afgebeeld op de overige foto's). We kunnen desgewenst bij de bestelkanalen ook voor deze stoelen rechts op de hoofdfoto kijken of die ook leverbaar zijn. Ons emailadres: info@designstoelenenfauteuils.nl.  

Design Stoelen en Fauteuils.nl