Partner

Next125

Altijd een stap verder. Altijd op zoek naar het optimale. Altijd onderweg naar een nieuw stuk toekomst. Altijd in de lijn van de Bauhaus-filosofie… Een keukengeneratie, ontwikkeld in overstemming met vormen, materialen en authenticiteit – met als doelstelling: functionaliteit en vormgeving te verenigen. Duidelijk in de vormgeving is het rastersysteem van 125 mm als optisch basisprincipe. "De democratisering van design“ – geweldige vormgeving voor een attractieve prijs! Wij begaan nieuwe wegen en bouwen keukens, die voldoen aan de hoogste design-eisen tegen de beste prijs/kwaliteits- verhoudingen. Want de plaats waar gekookt wordt, is meer. Zij is de afspiegeling van onze leefsituatie, onze behoeften. De meer dan 1.200 medewerkers produceren in het Frankische Herrieden jaarlijks meer dan 100.000 keukens – elk individueel toegesneden op de desbetreffende klant, made in Germany, rekening houdend met het milieu. Wij zijn internationaal in Duitsland, Europa en ver daarbuiten actief. Altijd open voor nieuwe ideeën. Altijd met verantwoordelijkheid voor het geheel – de onderneming, medewerker,handelspartner en milieu. We zetten ons in voor de regio door middel van verantwoorde productie, het gebruik van recyclebare materialen evenals ook omvangrijke investeringen in innovatieve, milieuvriendelijke en efficiënte doorloop voor een actieve bijdrage aan het beschermen van het milieu. Want kwaliteit betekent voor ons ook levenskwaliteit.

MEER TONEN

next125 table & chair

Tafel en bank in massieve, natuurlijke houtsoorten onderstrepen de vormgeving.

next125 tafel en bank

Gebouwd in expressieve duidelijkheid, vormen de table&chair-collectie samen met de keukencollectie een homogene eenheid; met als doel centraal te staan in de keuken.

Stabiele, minimaal schuingeplaatste poten vormen de optische evenknie van de nieuwe kooktafel. Tevens leverbaar met edelstaal onderstel en een grote keuze uit materialen en kleuren.

Stoelen in wit of champagne glans, walnoten natuur of essen natuurgrijs met metalen onderstel vervolmaken het totaalconcept.

Meer lezen over
'next125 table & chair'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.