Partner

Avanti Meubel BV

Avanti Meubel B.V. is een meubelfabrikant waar originaliteit en functionaliteit vorm krijgt. De naam Avanti staat voor creatieve vorm en speciale kwaliteit. Duurzaamheid hangt af van vakmanschap, maar ook van perfectie. Ervaring laat ons leer gebruiken, natuurlijk, stijlvol en sterk.

Bedrijfsoverzicht avanti.nl

Deze stoel, met de passende naam Salsa, doet zijn naam eer aan. Swingend, jeugdig en snel, dat is de Salsa stoel. U hoeft maar even naar deze stoel te kijken en u kunt het zich direct voorstellen: een tweetal salsa dansers die met behulp van deze stoel een danspresentatie geven. Het feest kan beginnen!

Technische tekening

Beschrijving

Jong en swingend, dat is de nieuwe stoel van Avanti, de Salsa. Ideaal voor feestjes, bijeenkomsten of gewoon om eens lekker te zitten en bij te praten. Deze comfortabele stoel misstaat eigenlijk nergens en is prima inzetbaar in zowel de woonkamer als binnen het bedrijfsleven.
Dankzij het smaakvolle ontwerp is de stoel een aanwinst voor elke zithoek en het geborstelde RVS frame zorgt ervoor dat deze stoel buitengewoon duurzaam is. Kracht en elegantie in één.

Specificaties

Meer lezen over
'Salsa!'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.