Parijs Eiffel stoel

Exclusief design - verrassend comfortabel

 

Een stoel die eens wat anders oogt dan bij uw buren. U kunt hem prima aan de eettafel zetten. Of verras uw kind met een stoel waarop hij of zij op de Eiffeltoren kan zitten! Deze stoel zit door zijn geleidelijk rondlopende kuipvorm verrassend goed!

 

< Bekijk de hele fotocollectie

Alle gegevens vindt u hieronder.

Over de naam, het materiaal en de hoogwaardige kwaliteit

De stoel bestaat uit een zitschaal en een onderstel, waaraan deze stoel vooral herkend wordt: het typische 'Eiffeltje' (dit exclusieve design doet denken aan de Eiffeltoren in Parijs). De Parijs Eiffel stoel zit door zijn geleidelijk rondgebogen kuipvorm verrassend comfortabel en is een geschikte stoel als u langere periodes aangenaam wilt kunnen zitten.

De zitting is vervaardigd van ABS, een hoogwaardig kunststof. Voor het onderstel kunt u kiezen uit twee typen:

  • Eerste type onderstel: het klasse beukenhouten onderstel, stevig ondersteund door metalen stangetjes
  • Tweede type onderstel: het verchroomd metalen onderstel (gehele onderstel van metaal), voor wie het helemaal in de trant van de echte Eiffeltoren wilt houden.


Afmetingen: Diepte: 39 cm - Hoogte: 83 cm - Breedte: 47 cm - Zithoogte: 45 cm

Meer van Design Stoelen en Fauteuils.nl Bekijk alle

2 versies: stoel en bank

De Benelux Expo stoelen worden gratis verzonden binnen de Benelux er staat 3 jaar garantie op. PRIJS: 399 EURO HOOGWAARDIGE KWALITEIT IN MATERIAAL EN DESIGN Deze met onze streek geassocieerde stoel, de Benelux Expo, biedt hoogwaardige kwaliteit en comfort, voor wie in een luxe design fauteuil wilt zitten. Hij is bekleed met hoogwaardig runderleder, de dikste kwaliteit. Het leder op de stoel is bijzonder strak in model gespannen - iets dat de klanten van dit bedrijf (Design Stoelen en Fauteuils) van haar stoel waarderen boven dat van andere winkels. Het frame is verchroomd tot spiegelkwaliteit. < Bekijk de hele fotocollectie OOK VERKRIJGBAAR ALS TWEEZITSBANK (ZIE LAATSTE FOTO'S) - PRIJS: 750 EURO

Design Stoelen en Fauteuils.nl

Tuin- en eetstoel

Neem uw stoelen mee waar u zit: binnen of buiten Geniet nog van enkele nazomerdagen met de Xavier als tuinstoel Blijf in de koude dagen binnen met de Xavier als eetkamerstoel   STOEL VOOR BINNEN EN BUITEN - IDEALE NAZOMER EN HERFSTSTOEL Nu 30% korting, eindprijs 37 euro (alles inbegrepen, zoals BTW en verzending) U kunt deze hoogwaardige stoel in de tuin als tuinstoel gebruiken en binnen als eetkamerstoel gebruiken. Door de armleuningen en gelijdelijk rondlopende zitvorm kunt u in elk geval comfortabel zitten. De Xavierstoel is eenvoudig op te stapelen. Stevige duurzame materialen maken het mogelijk om de stoel zowel binnen als buiten te gebruiken: de zitting is gemaakt van degelijk kunststof en het onderstel van gelakt aluminium.Als iemand u vraagt welk merk of type het is dan kunt u zeggen 'ksafjee' (Franse uitspraak van Xavier, een Franse naam). In veel verschillende kleuren beschikbaar. Klik hier voor alle kleuren. Afmetingen: 52 cm x 55 cm x Hoogte: 73 cm Zithoogte: 44 cm Stapelbaar (zie foto's)

Design Stoelen en Fauteuils.nl

Fleurige design stoelen

Vlinderstoelen type DagpauwoogVrolijk design in kleuren verkrijgbaar Geschikt als eetkamerstoel of kleurige kinderstoel, makkelijk hanteerbaar vanwege het lichte gewicht   Het pluspunt wat kwaliteit betreft De leverancier van de vlinderstoelen biedt de stoelen aan in deze versie en in een nog goedkopere versie. Omdat de goedkopere versie (zoals de meeste meubels) niet ongevoelig is voor stoten met als gevolg afbladdering van de verf, kiest Design Stoelen en Fauteuils voor de kwalitatief betere en betrouwbaardere versie, waarvan de verf beter houdt. U ontvangt deze stoel dus in de best verkrijgbare kwaliteitsklasse.

Design Stoelen en Fauteuils.nl