Partner

Design Stoelen en Fauteuils.nl

Esthetische meubels voor verrassende prijzen

Kwaliteit, comfort en een aantrekkelijk prijskaartje. Topkwaliteit stoelen, fauteuils of wat leuke bijzettafels, voor elk wat wils. En dat zonder hoge prijzen te vragen voor het etiket 'design'. De prijzen van Design Stoelen en Fauteuils zijn puur gebaseerd op de kwaliteit en niet op 'naam' of 'merk'. Zo vindt u in haar collectie dan ook hoogwaardige esthetische meubels voor verrassend lage prijzen.

Klasse designs in de stijl van Mies van der Rohe en de Duitse klasse Bauhaus en Knoll, maar ook stoelen van Deense origine behoren tot het assortiment. Deze degelijke en stijlvolle meubels worden bekleed met hoogwaardige materialen, waaronder de dikste kwaliteit runderleer. Voor de eetkamerstoelen zijn diverse andere stevige kwaliteitsmaterialen toegepast die weer voordelen hebben in het onderhoud en het gebruik. Het bedrijf benut de moderne technologie optimaal. Eenmaal besteld via de webshop wordt snel de koppeling gelegd met de transporteur, waarvan u een mail ontvangt om uw bestelling te volgen. De levertijd is bij veel producten één of enkele dagen, terwijl producten die van buitenlandse origine zijn wel eens een langere weg afleggen (bijvoorbeeld meerdere weken) alvorens het bij de klant geleverd wordt. Hiervan wordt de klant goed op de hoogte gehouden.

Meer info: www.designstoelenenfauteuils.nl

 

MEER TONEN

Parijs Eiffel stoel

Exclusief design - verrassend comfortabel

 

Een stoel die eens wat anders oogt dan bij uw buren. U kunt hem prima aan de eettafel zetten. Of verras uw kind met een stoel waarop hij of zij op de Eiffeltoren kan zitten! Deze stoel zit door zijn geleidelijk rondlopende kuipvorm verrassend goed!

 

< Bekijk de hele fotocollectie

Alle gegevens vindt u hieronder.

Over de naam, het materiaal en de hoogwaardige kwaliteit

De stoel bestaat uit een zitschaal en een onderstel, waaraan deze stoel vooral herkend wordt: het typische 'Eiffeltje' (dit exclusieve design doet denken aan de Eiffeltoren in Parijs). De Parijs Eiffel stoel zit door zijn geleidelijk rondgebogen kuipvorm verrassend comfortabel en is een geschikte stoel als u langere periodes aangenaam wilt kunnen zitten.

De zitting is vervaardigd van ABS, een hoogwaardig kunststof. Voor het onderstel kunt u kiezen uit twee typen:

  • Eerste type onderstel: het klasse beukenhouten onderstel, stevig ondersteund door metalen stangetjes
  • Tweede type onderstel: het verchroomd metalen onderstel (gehele onderstel van metaal), voor wie het helemaal in de trant van de echte Eiffeltoren wilt houden.


Afmetingen: Diepte: 39 cm - Hoogte: 83 cm - Breedte: 47 cm - Zithoogte: 45 cm

Meer lezen over
'Parijs Eiffel stoel'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.