ISSIE Eetkamerstoelen

De betaalbare designmeubels van Issie hebben maar één doel: de wereld meer kleur te geven en je dag op te vrolijken. Bekijk hier alle ISSIE Stoelen.

Odi stoel, Olize stoel & Olize barkruk

De spijlenzitting is typerend voor de meubels, bijvoorbeeld de Olize stoel; gemaakt van 100% kunststof in een vrolijke kleur. Deze stoel is bovendien te bestellen als barkruk met metalen onderstel. Met keuze uit twee zithoogten kun je de barkruk perfect kwijt aan een bar of kookeiland. De Odi stoel kenmerkt zich dankzij de brede spijlenleuning. Die maakt de stoel meteen heerlijk om op te zitten! Bij Issie krijg je waar voor je geld, en dan nog meer: vrolijk, kleurrijk en bovenal betaalbaar design. Natuurlijk een goede keuze wanneer je bijvoorbeeld nieuwe terras- of eetkamerstoelen wil, maar ook als leuke, vrolijke toevoeging aan je gang of kinderkamer. De stoelen en barkrukken van Issie zijn trouwens erg goed te combineren met de Albeup, Kristie of HAY stoelen!

Colorful Living

Het idee is kleuren voor iedereen. Betaalbaar design in vrolijke tinten. Een merk werd geboren: Issie. Bij het ontwerpen van de meubels is niet gekozen voor gewone kleuren, maar geven de kleuren nét die extra warmte die het meubilair zo bijzonder maakt: sneeuwwit, bloesem roze, vakantieblauw en nog vele andere kleuren. Het resultaat mag er zijn. Issie: vrolijk en betaalbaar design, dat ook nog eens een praktische toevoeging is aan elk interieur. Colorful living. Zelfs in zwart en wit!

Betaalbaar design

De keuze voor kunststof is vervolgens snel gemaakt. Dit materiaal is gunstig geprijsd voor de studentes, waardoor zij ook de verkoopprijzen laag kunnen houden. Zo heb je ineens niet alleen kleurrijk design, maar ook nog eens betaalbaar design! Voordelig geprijsde meubels die zo voor iedereen beschikbaar worden gemaakt; zo kan de hele wereld genieten van de fleurige collectie meubels die Issie aan de man brengt.

Binnen én buitenstoelen

Issie zitmeubilair is niet alleen heel leuk om te zien, maar ook nog eens bijzonder functioneel! De sympathieke stoelen bestaan voor 100% uit kunststof, waardoor ze bij uitstek geschikt zijn voor in de tuin, op het terras of op het balkon. Maar je kunt de kleurrijke collectie van Issie natuurlijk ook gewoon binnen zetten; dankzij het simplistische design passen ze perfect in verschillende interieurstijlen. Kortom: of je nu gaat voor eetkamerstoelen, tuinstoelen of barkrukken - met de betaalbare meubels van Issie kan iedereen moeiteloos kleur bekennen. Neem nu snel een kijkje op onze website en bekijk onze gehele ISSIE collectie.