array(1) { ["path"]=> string(47) "www.designmeubelzaak.nl/eetkamerstoel-orbit-wit" }
Partner

FurnLAB

FurnLAB (Furniture Laboratory) is ontstaan uit het idee dat design toegankelijk moet zijn voor iedereen. FurnLAB werkt samen met eigen designers om zo meubels te ontwerpen tegen een betaalbare prijs. FurnLAB is constant op zoek naar nieuwe trends, materialen en ontwerpen.

Daarnaast zoeken ze ook constant naar nieuwe manieren de producten betaalbaar te houden zonder dat de kwaliteit of het milieu hier schade van ondervind. Eindelijk hoeft de consument niet meer maandenlang op droog brood en water te leven om een stoel te betalen!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht FurnLAB

Eetkamerstoel Orbit

Moderne eetkamerstoel van FurnLAB. Deze hipe stoel heeft een optimaal zitcomfort. De stoel is geschikt voor binnen en buiten! De Orbit stoelen zijn te verkrijgen in het groen, het oranje en het wit. De stoelen worden per set van 2 verkocht. Totale hoogte van de stoel: 78,5 cm Breedte van de zitting:  40 cm Diepte van de zitting: 32,5 cm Breedte van de zitting inclusief armleuningen: 52 cm Zithoogte: 46,5 cm  Hoogte van de armleuningen: 74,5 cm Gewicht: 5.4 Kg Garantie: 2 jaar  De stoel wordt verkocht per twee.

Specificaties

Totale hoogte van de stoel: 78,5 cm

Breedte van de zitting:  40 cm

Diepte van de zitting: 32,5 cm

Breedte van de zitting inclusief armleuningen: 52 cm

Zithoogte: 46,5 cm

Hoogte van de armleuningen: 74,5 cm

Gewicht: 5.4 Kg

Garantie: 2 jaar

Meer lezen over
'Eetkamerstoel Orbit'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.