Partner

FurnLAB

FurnLAB (Furniture Laboratory) is ontstaan uit het idee dat design toegankelijk moet zijn voor iedereen. FurnLAB werkt samen met eigen designers om zo meubels te ontwerpen tegen een betaalbare prijs. FurnLAB is constant op zoek naar nieuwe trends, materialen en ontwerpen.

Daarnaast zoeken ze ook constant naar nieuwe manieren de producten betaalbaar te houden zonder dat de kwaliteit of het milieu hier schade van ondervind. Eindelijk hoeft de consument niet meer maandenlang op droog brood en water te leven om een stoel te betalen!

MEER TONEN

Eetkamerstoel Nuevo

De eetkamerstoel Nuevo heeft een knusse uitstraling dat past in een modern interieur. Dit unieke FurnLAB design heeft een buitenzijde van kunstleer en een stoffen zitting. De stevige poten zijn van verchroomd metaal. De Nuevo is verkrijgbaar in de kleuren Grijs/Zwart, Groen/Bruin en Blauw/Wit. Kleur: Groen/Bruin, Grijs/zwart, Blauw/witZithoogte: 45 cmTotale hoogte: 84 cm Breedte: 56 cmDiepte: 46 cmMateriaal: Kunstleer, stof en verchroomd metaal Deze stoelen worden per set van twee verkocht

Specificaties

De eetkamerstoel Nuevo heeft een knusse uitstraling dat past in een modern interieur. Dit unieke FurnLAB design heeft een buitenzijde van kunstleer en een stoffen zitting. De stevige poten zijn van verchroomd metaal. De Nuevo is verkrijgbaar in de kleuren Grijs/Zwart, Groen/Bruin en Blauw/Wit.

Kleur: Grijs/Zwart
Zithoogte: 45 cm
Totale hoogte: 84 cm
Breedte: 56 cm
Diepte: 46 cm
Materiaal: Kunstleer, stof en verchroomd metaal
Deze stoelen worden per set van twee verkocht

Meer lezen over
'Eetkamerstoel Nuevo'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.