Partner

FurnLAB

FurnLAB (Furniture Laboratory) is ontstaan uit het idee dat design toegankelijk moet zijn voor iedereen. FurnLAB werkt samen met eigen designers om zo meubels te ontwerpen tegen een betaalbare prijs. FurnLAB is constant op zoek naar nieuwe trends, materialen en ontwerpen.

Daarnaast zoeken ze ook constant naar nieuwe manieren de producten betaalbaar te houden zonder dat de kwaliteit of het milieu hier schade van ondervind. Eindelijk hoeft de consument niet meer maandenlang op droog brood en water te leven om een stoel te betalen!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht furnlab.nl

Bureaustoel Vancouver

De bureaustoel Vancouver met lage rug van FurnLAB design is ideaal voor op kantoor, of gewoon voor thuis achter het bureau.

Specificaties

MATERIAAL

Bekleding zitvlak Splitleer
Bekleding rugleuning Splitleer
Onderstel Verchroomd staal

AFMETINGEN

Breedte van het zitvlak 48 cm
Totale breedte 72 cm
Diepte van het zitvlak 46 cm
Totale hoogte 91 - 99 cm
Hoogte van het zitvlak 48,5 - 56,5 cm
Hoogte van de rugleuning 42,5 cm
Hoogte van de armleuning 20 cm
Diameter van de poten 72 cm

ANDERE KENMERKEN

In hoogte verstelbaar Ja
Zwenkwielen 5
360° draaibaar Ja
Armleuningen Ja
Bescherming tegen de vloeren Nee
Montage Ja
Maximum ondersteunend gewicht 120 kg
Afmetingen pakket 76 X 35 X 62 cm
Gewicht pakket 16 kg

Details

De bureaustoel Vancouver met lage rug van FurnLAB design is ideaal voor op kantoor, of gewoon voor thuis achter het bureau. Deze bureaustoel heeft moderne en klassieke vormen waardoor deze past in elk interieur. De Vancouver is afgeleid van de bureaustoel Manhattan, echter is deze bureaustoel voorzien van zachte kussens wat het zitcomfort versterkt. De bureaustoel is instelbaar in verschillende posities. De bureaustoel Vancouver is verkrijgbaar in de kleur zwart, bruin en wit. De zitting is gemaakt van hoogwaardig splitleder. De bureaustoel Vancouver is beschikbaar in de kleuren wit, bruin en zwart, daarnaast is deze ook beschikbaar in een hoog model.

Meer lezen over
'Bureaustoel Vancouver'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.