Bureaustoel Sinatra

Rollend door elke dag!Design bureaustoel, prijs- en kwaliteitsklasse 400 - 500 euro.NU bij ons voor: - 269 euro   (XL-VERSIE) - 230 euro   (GEWONE VERSIE)

Stoel SINATRA: met vijf mogelijke standen en vrije 'zweefstand', 360 graden draaibaar

 

stoel SINATRA

 

Het materiaal wil tijdens het zitten iets indrukken, is enigszins meegevend en toch strak, omdat het onder sterke spanning staat, wat het model goed in vorm houdt. Dit materiaal, het hoogwaardige runderleer, zorgt tijdens het zitten ervoor dat u niet op een harde plank zit, maar genoeg zitcomfort krijgt. Dit kan in stille stand, maar als u nog meer flexibiliteit wenst, zet u de stoel gemakkelijk in de `zwevende` stand of zet u hem in andere posities (vijf mogelijke standen) vast.

De armleuningen zijn comfortabeler dan veel bekende design bureaustoelen, elders verkrijgbaar. Ze zijn bij ons namelijk voorzien van omhulsels om het metaal, wat voor de armen prettiger is (bij andere design bureaustoelen rust u met uw armen op harde metalen stangen).
bureaustoel-hoge-rug-wit-detail-zitting.jpg

 

 

 

 

small-boss-zwart---detail-wiel-(vince-design).jpg  

 

Alle gegevens op een rij:

- Gewone versie en XL-versie beschikbaar in wit en zwart
- Degelijke armsteunen met omhulsel, comfortabeler dan andere bekende design bureaustoelen
- In hoogte verstelbaar tot 53 cm zithoogte.
- Hoogte vanaf de grond totaan de bovenkant van de armleuning:

        - laagste stand: 65,5 cm
        - hoogste stand: 70,5 cm.

- 360 graden draaibaar.
- In vijf standen vast te zetten (neigmechanisme)
- Losse stand om vrij op het veersysteem te hellen (neigen)
- Wieltjes zijn uitstekend geschikt voor alle soorten vloeren
- Hoogwaardig runderleder
- Verchroomd frame en voet zijn van spiegelkwaliteit
- De vijfster-voet is uit één gaaf stuk staal gegoten en daarom zonder hecht- of lasranden

zwart wit

 

Het frame en de vijfster-voet zijn aan één stuk gegoten zonder nerf- of lasranden. Dit alles is verchroomd tot spiegelkwaliteit. De wieltjes rijden bijzonder soepel op alle soorten vloeren.

 

small-boss-zwart---detail-bediening-(vince-design).jpg

 

Bureaustoel Sinatra showplaatje

Meer van Design Stoelen en Fauteuils.nl Bekijk alle

Fleurige design stoelen

Vlinderstoelen type DagpauwoogVrolijk design in kleuren verkrijgbaar Geschikt als eetkamerstoel of kleurige kinderstoel, makkelijk hanteerbaar vanwege het lichte gewicht   Het pluspunt wat kwaliteit betreft De leverancier van de vlinderstoelen biedt de stoelen aan in deze versie en in een nog goedkopere versie. Omdat de goedkopere versie (zoals de meeste meubels) niet ongevoelig is voor stoten met als gevolg afbladdering van de verf, kiest Design Stoelen en Fauteuils voor de kwalitatief betere en betrouwbaardere versie, waarvan de verf beter houdt. U ontvangt deze stoel dus in de best verkrijgbare kwaliteitsklasse.

Design Stoelen en Fauteuils.nl

2 versies: stoel en bank

De Benelux Expo stoelen worden gratis verzonden binnen de Benelux er staat 3 jaar garantie op. PRIJS: 399 EURO HOOGWAARDIGE KWALITEIT IN MATERIAAL EN DESIGN Deze met onze streek geassocieerde stoel, de Benelux Expo, biedt hoogwaardige kwaliteit en comfort, voor wie in een luxe design fauteuil wilt zitten. Hij is bekleed met hoogwaardig runderleder, de dikste kwaliteit. Het leder op de stoel is bijzonder strak in model gespannen - iets dat de klanten van dit bedrijf (Design Stoelen en Fauteuils) van haar stoel waarderen boven dat van andere winkels. Het frame is verchroomd tot spiegelkwaliteit. < Bekijk de hele fotocollectie OOK VERKRIJGBAAR ALS TWEEZITSBANK (ZIE LAATSTE FOTO'S) - PRIJS: 750 EURO

Design Stoelen en Fauteuils.nl