Partner

Design Stoelen en Fauteuils.nl

Esthetische meubels voor verrassende prijzen

Kwaliteit, comfort en een aantrekkelijk prijskaartje. Topkwaliteit stoelen, fauteuils of wat leuke bijzettafels, voor elk wat wils. En dat zonder hoge prijzen te vragen voor het etiket 'design'. De prijzen van Design Stoelen en Fauteuils zijn puur gebaseerd op de kwaliteit en niet op 'naam' of 'merk'. Zo vindt u in haar collectie dan ook hoogwaardige esthetische meubels voor verrassend lage prijzen.

Klasse designs in de stijl van Mies van der Rohe en de Duitse klasse Bauhaus en Knoll, maar ook stoelen van Deense origine behoren tot het assortiment. Deze degelijke en stijlvolle meubels worden bekleed met hoogwaardige materialen, waaronder de dikste kwaliteit runderleer. Voor de eetkamerstoelen zijn diverse andere stevige kwaliteitsmaterialen toegepast die weer voordelen hebben in het onderhoud en het gebruik. Het bedrijf benut de moderne technologie optimaal. Eenmaal besteld via de webshop wordt snel de koppeling gelegd met de transporteur, waarvan u een mail ontvangt om uw bestelling te volgen. De levertijd is bij veel producten één of enkele dagen, terwijl producten die van buitenlandse origine zijn wel eens een langere weg afleggen (bijvoorbeeld meerdere weken) alvorens het bij de klant geleverd wordt. Hiervan wordt de klant goed op de hoogte gehouden.

Meer info: www.designstoelenenfauteuils.nl

 

MEER TONEN

Bureaustoel Sinatra

Rollend door elke dag!Design bureaustoel, prijs- en kwaliteitsklasse 400 - 500 euro.NU bij ons voor: - 269 euro   (XL-VERSIE) - 230 euro   (GEWONE VERSIE)

Stoel SINATRA: met vijf mogelijke standen en vrije 'zweefstand', 360 graden draaibaar

 

stoel SINATRA

 

Het materiaal wil tijdens het zitten iets indrukken, is enigszins meegevend en toch strak, omdat het onder sterke spanning staat, wat het model goed in vorm houdt. Dit materiaal, het hoogwaardige runderleer, zorgt tijdens het zitten ervoor dat u niet op een harde plank zit, maar genoeg zitcomfort krijgt. Dit kan in stille stand, maar als u nog meer flexibiliteit wenst, zet u de stoel gemakkelijk in de `zwevende` stand of zet u hem in andere posities (vijf mogelijke standen) vast.

De armleuningen zijn comfortabeler dan veel bekende design bureaustoelen, elders verkrijgbaar. Ze zijn bij ons namelijk voorzien van omhulsels om het metaal, wat voor de armen prettiger is (bij andere design bureaustoelen rust u met uw armen op harde metalen stangen).
bureaustoel-hoge-rug-wit-detail-zitting.jpg

 

 

 

 

small-boss-zwart---detail-wiel-(vince-design).jpg  

 

Alle gegevens op een rij:

- Gewone versie en XL-versie beschikbaar in wit en zwart
- Degelijke armsteunen met omhulsel, comfortabeler dan andere bekende design bureaustoelen
- In hoogte verstelbaar tot 53 cm zithoogte.
- Hoogte vanaf de grond totaan de bovenkant van de armleuning:

        - laagste stand: 65,5 cm
        - hoogste stand: 70,5 cm.

- 360 graden draaibaar.
- In vijf standen vast te zetten (neigmechanisme)
- Losse stand om vrij op het veersysteem te hellen (neigen)
- Wieltjes zijn uitstekend geschikt voor alle soorten vloeren
- Hoogwaardig runderleder
- Verchroomd frame en voet zijn van spiegelkwaliteit
- De vijfster-voet is uit één gaaf stuk staal gegoten en daarom zonder hecht- of lasranden

zwart wit

 

Het frame en de vijfster-voet zijn aan één stuk gegoten zonder nerf- of lasranden. Dit alles is verchroomd tot spiegelkwaliteit. De wieltjes rijden bijzonder soepel op alle soorten vloeren.

 

small-boss-zwart---detail-bediening-(vince-design).jpg

 

Bureaustoel Sinatra showplaatje

Meer lezen over
'Bureaustoel Sinatra'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.