Partner

Baden Baden Interior

ONZE FILOSOFIE

     

Wij benaderen ruimtes op een geheel eigen manier en leveren maatwerk. Spannende contrasten en onverwachte combinaties zorgen voor een speels en levendig effect. Onze kernwaarden zijn tijdloosheid, symmetrie, comfort en ingetogen luxe.

Samen met u creëren wij verrassende en unieke interieurs die naadloos aansluiten bij uw persoonlijkheid en aan al uw wensen voldoen. Dit gevoel vind u ook terug in onze zakelijke- en horecaprojecten.ONZE MISSIE

     

Ons enthousiaste team deelt een passie voor het interieur en streeft ernaar om klanten blij te maken. Wij willen u steeds weer inspireren en verrassen. Dat doen wij door goed te luisteren en door samen uw droom te vertalen in een tijdloos

bijzonder interieur dat past bij het huis en uw eigen persoonlijkheid. Wij werken en denken vanuit een door u vastgesteld budget. Bij realisatie van uw project, doen wij ons uiterste best om alles zo soepel mogelijk voor u te laten verlopen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht badenbaden.nl

Het Italiaanse merk Billiani is al meer dan 100 jaar producent van houten stoelen en fauteuils. Al die jaren werkt men vanuit een passie voor hout en hecht dit merk veel waarde aan het ambachtelijk bewerken hiervan.

De Billiani collectie is breed toepasbaar in een moderne, tijdloze of klassieke omgeving. Mede hierdoor zeer geschikt voor zowel project-, horeca- als privésituaties. Door de jaren heen is er vruchtbaar samengewerkt met diverse ontwerpers en heeft men de creatieve ideeën uit de markt opgepakt.

Dit maakt de Billiani collectie zeer up-to-date, functioneel, comfortabel en scherp geprijsd. Er is een ruime keuze aan houtsoorten in diverse lak- en beitskleuren. Ook voor de stoffering zijn er diverse kwaliteiten met een eigen kleurkaart. Voor projecten kunnen er eigen ral kleuren en stoffen aangegeven worden en ook maatwerk is mogelijk.

Meer lezen over
'Billiani'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.