Sideboard Laura

Sideboard Laura is een sideboard dat helemaal op maat naar wens te ontwerpen is. Afhankelijk van de grote is het mogelijk een sideboard met 1 deur tot een sideboard met 4 deuren te ontwerpen. Zoals elk meubel stuk van jouwMaatkast.nl is ook voor sideboard Laura de indeling helemaal zelf te bepalen, zo kun je met een paar muisklikken zelf aangeven hoeveel inleg bodems elk element moet hebben. Doordat je zelf de hoogte van het meubel kunt bepalen is het ook mogelijk dit sideboard als een dressoir te gebruiken. Hierdoor weet je zeker dat sideboard Laura altijd past in de woonruimte waarin je hem graag wilt gebruiken.

Materiaal en kleuren

Het materiaal dat gebruikt wordt voor sideboard Laura is voor het geraamte, de achterwand en de fronten allemaal 19 mm dik. De deuren zijn voorzien van een push-to-open mechanisme waardoor er geen grepen zichtbaar zijn. Dit heeft tot gevolg dat het sideboard een zeer moderne en elegante look krijgt. 

De keuze van de kleuren ligt geheel in jouw eigen handen, je hebt namelijk de mogelijkheid om uit 24 standaard decors jouw gewenste kleur voor het meubel te kiezen. Mocht dit niet genoeg zijn dan is het zelfs nog mogelijk om eventueel uit een van de extra decors een gewenst decor te kiezen. Voor meer informatie over onze decors kun je hier verder kijken. Het is namelijk ook mogelijk een monster decor te bestellen en deze in alle rust thuis te bekijken. Zo weet je zeker dat het meubel dat je koopt past in de woonruimte waar je het gaat plaatsen!

Extra ontwerp mogelijkheden

Mocht je liever nog meer informatie willen over de mogelijkheden van de sideboards bij jouwMaatkst.nl dan kun je via deze site meer informatie vinden aangaande sideboards op maat. Ook in de selectie designmeubels bieden wij namelijk nog meer soorten sideboards aan met verschillende ontwerp mogelijkheden!

jouwMaatkast.nl