Schuifdeurkom

Chrome schuifdeurkom 86x59x15mm

Over het merk

Het Italiaanse deur- en meubelbeslag merk Mandelli voert met trots het logo van 100% made in Italy. Dit betekent dat alle fasen van de productie worden uitgevoerd in Italië: het ontwerp, de productie en de verpakking. Alle producten zijn op basis van messing met een ruime keuze in finishes.

Over meubelbeslag.nl

Welkom op meubelbeslag.nl, dé webwinkel voor meubelbeslag. De finishing touch voor je meubilair vindt je hier! Diverse meubelknoppen, meubelgrepen en meubelkommen zijn op deze website overzichtelijk gesorteerd op artikelgroep, finish, prijs, lifestyle en merk. Alle artikelen zijn op voorraad. Je hebt jouw bestelling binnen twee dagen in huis. De weergegeven prijzen zijn inclusief BTW. Natuurlijk ben je ook altijd van harte welkom in onze showroom te Garderen.

Hipi Meubelknop Meubelbeslag showroom Smeedijzer meubelgreep

Over Cubic Colors

Cubic Colors maakt het je graag makkelijk...

Met onze service en specialisme zijn onze producten voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk.

Naast het bijvoegen van het gehele deurbeslag.nl en meubelbeslag.nl assortiment zal Cubic Colors de komende tijd flink investeren in het neerzetten van nieuwe niche webshops met diverse producten gerelateerd aan bouw en interieur.

Door een vaste herkenbare uitstraling van elke afdeling zetten wij onze voorraadhoudende webshops gelijkwaardig in de markt. Met onze service en specialisme zijn onze producten voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk.

Cubic Colors levert uitsluitend hoogwaardige producten van topleveranciers. Wij staan voor je klaar wanneer dat nodig is, want wij willen dat jij trots blijft op je aankoop.

De gehele organisatie en klantenservice wordt (inter)nationaal geregeld vanuit Garderen, de standplaats van ons kantoor, de showroom en een groot deel magazijn.

Ons doel is groeien met grip op goede producten! Samen met jou staan wij daarin sterk!

 

Onze shops