Hoekbank Pinoccio - Bruin

De hoekbank Pinoccio voor een sfeervolle en knusse uitstraling van uw interieur!

Productomschrijving

Hoekbank Pinoccio is een compacte, sfeervolle en knusse bank van stof. Deze landelijk ogende hoekbank is voorzien van een zitgedeelte en ruime lounge. Deze bank is zowel in de linkse als rechtse opstelling verkrijgbaar. Alle kussens op de foto worden standaard bijgeleverd en zorgen ervoor dat je lekker kan wegzakken na een dag hard werken. De bekleding van deze toffe bank is een zachte en wat grover geweven stof. Op de zitting is deze gecapituleerd waardoor de hoekbank een landelijke en gezellige uitstraling krijgt. Kortom; de hoekbank Pinoccio is een unieke hoekbank met uitstekend zitcomfort en een prachtige landelijke uitstraling.

Constructie & Levering

Deze design hoekbank is opgebouwd uit een solide massief houten constructie in combinatie met een metalen vering, koudschuimvulling en een siliconen vlokkenvulling in de rugkussens. Hierdoor kun je jaren comfortabel zitten en met plezier genieten van de bank.
De hoekbank wordt in 2 losse delen geleverd. Op elk deel zitten speciale bevestigingshaken zodat de bank gemakkelijk aan elkaar gezet kan worden. De poten worden los bijgeleverd en deze zijn heel eenvoudig te bevestigen.

Productspecificaties

Kleur: Donkerbruin
Bekleding: Stof
Afwerking: Onderstel Hout
Armleuning: Met armleuning
Slaap optie: Zonder slaap optie
Opstelling Hoekbank: Lounge links / rechts
Lengte: 261 cm
Breedte: 207 cm
Hoogte: 84 cm
Hoogte zitting: 45 cm
Diepte Zitting: 56 cm
Slaapgedeelte: Lounge-gedeelte = 91 x 207 cm
Verpakking: 2 delen
Garantie: 3 jaar