Hoekbank Monet - Antraciet - Stof

De hoekbank Monet is gemaakt voor een interieur met een industriële uitstraling!

Productomschrijving

Hoekbank Monet is een ruime bank gemaakt van stof met een industriële uitstraling. Dit model is geschikt voor 5 tot 6 personen. Naast het zitgedeelte is de bank voorzien van een lounge-deel, deze is te krijgen in zowel een linkse als rechtse opstelling. Opvallend detail is de grove, naar buiten gestikte naad welke aan de randen van de kussens is gestikt. Door deze naar buiten gestikte naad, krijgt de landelijke bank een industriële touch. De zitting heeft een zacht zitcomfort. De bekleding is gemaakt van stof. Vanwege zijn formaat is de hoekbank passend in elk soort interieur.

Constructie & Levering

Deze design hoekbank is opgebouwd uit een solide massief houten constructie in combinatie met een metalen vering en koudschuimvulling. Hierdoor kun je jaren comfortabel zitten en met plezier genieten van de bank.
De hoekbank wordt in 2 losse delen geleverd. Op elk deel zitten speciale bevestigingshaken zodat de bank gemakkelijk aan elkaar gezet kan worden. De poten worden los bijgeleverd en deze zijn heel eenvoudig te bevestigen.

Productspecificaties

Kleur: Antraciet
Bekleding: Stof
Afwerking: Onderstel Hout
Armleuning: Met armleuning
Slaap optie: Zonder slaap optie
Opstelling Hoekbank: Links / Rechts
Lengte: 261 cm
Breedte: 216 cm
Hoogte: 80 cm
Hoogte zitting: 42 cm
Diepte Zitting: 60 cm
Verpakking: 2 delen
Garantie: 3 jaar

Profielfoto van Meubella
Meubella
Oranjestraat 56, 5091 BM Middelbeers