Hoekbank Alvida - Grijs - Zwart - Leer -

De hoekbank Alvida is een moderne bank met een comfortabele zit.

Productomschrijving

Hoekbank Alvida is een moderne hoekbank met hoogwaardige afwerking en een comfortabele zit. Dit strakke design, met een fraaie afwerking, geeft deze bank een eigentijdse uitstraling. Hoekbank Alvida is gemaakt van kunstleer en stof en is voorzien van verchroomde poten. Dit duurzame materiaal zorgt voor een langdurig gebruiksplezier. Daarnaast heeft deze design hoekbank een groot lig gedeelte. De armleuning van de twee-zitter is omhoog gekruld waardoor je de armleuning heerlijk als hoofdsteun kan gebruiken, ook is deze bank zowel in de linkse als rechtse opstelling verkrijgbaar. Alle kussens (vier grote rugkussens en twee losse sierkussens) zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de bank en ontvangt u ook gratis bij de bank zodat deze compleet is. Kortom, een stijlvolle designbank met praktisch gebruiksgemak.

Constructie & Levering

Deze design hoekbank is opgebouwd uit een solide massief houten constructie in combinatie met een metalenvering en een siliconen vlokkenvulling in de rugkussens. Hierdoor kunt u jaren comfortabel zitten en met plezier genieten van uw bank.
De hoekbank wordt in 2 losse delen geleverd. Op elk deel zitten speciale bevestigingshaken zodat uw bank gemakkelijk aan elkaar gezet kan worden. De poten worden los bijgeleverd en deze zijn heel eenvoudig te bevestigen.

Productspecificaties

Kleur: Grijs, Zwart
Detailkleur: Zwart
Uitgebreide kleurbeschrijving: Uitgevoerd in grijs stoffen zitting met zwart kunstleren ombouw
Bekleding: Stof en kunstleer
Afwerking: Onderstel Verchroomd
Armleuning: Met armleuning
Slaap optie: Zonder slaap optie
Opstelling Hoekbank: Links / Rechts
Lengte: 247 cm
Breedte: 182 cm
Hoogte: 86 cm
Hoogte zitting: 41 cm
Diepte Zitting: 54 cm
Verpakking: 2 delen
Garantie: 3 jaar