Emotion

Een origineel en tijdloos CooLoo coated soft seating ontwerp. Het modulaire systeem van gecoat zacht schuim is leverbaar in diverse afwerkingen.

Stel je eigen set samen door een mix van de 8 beschikbare elementen te maken. De naadloze lounge elementen zijn waterdicht waardoor ze geschikt zijn voor binnen en buiten. Het design in combinatie met de zachte kern en flexibele afwerking zorgen voor optimaal comfort in tuin, op het balkon of in je woonkamer. De CooLLeather afwerking is gemaakt van afval uit de Nederlandse leerindustrie.

Door het toepassen van circulaire design en lokale innovatieve productiemethoden passen deze meubels helemaal binnen de huidige tijdsgeest en circulaire economie van de toekomst. Binnen dit concept is ook mogelijk om de meubels voor één seizoen te huren óf om de 3 – 5 jaar over te laten spuiten met een nieuwe laag recycled leer of recycled kurk. Zo zorgen we samen voor meubels met een lange levensduur, kwalitatieve uitstraling en laagst mogelijke ecologische footprint.

– Zacht en comfortabele design collectie.
– Zelf samen te stellen, modulaire elementen.
– Circulair ontwerp, gemaakt op basis van lokale gerecyclede materialen.
– Economisch te repareren, refurbishen en hergebruiken.
– Waterdicht, anti-bacterieel en anti-allergeen.
– Duurzaam met lange levensduur.
– Voor zowel binnen- als buitengebruik
– Geproduceerd in Nederland op basis van afvalmaterialen.
– Mogelijkheid om te leasen per seizoen (vanaf 6 maanden).

Kijk op onze webshop voor meer informatie:
https://cooloo.nl/nl/shop/

Profielfoto van CooLoo
CooLoo
Energiestraat 11B, 5961PT Horst