Banken & Meubels

Het zitprogramma dat Turk en Roof voert, bestaat niet alleen uit fraai uitziende banken en fauteuils, kwaliteit en duurzaamheid is minstens zo belangrijk.

De interieurspecialist kijkt naar de volledige zitwens van de consument.

Bij de meeste banken of fauteuils is zowel de zitdiepte als de zithoogte zonder meerprijs aanpasbaar. De duurzaamheid van het product is voor Turk en Roof belangrijk. De consument kan met deze meubels langer doen is het devies. Het zitcomfort blijft door de jaren heen optimaal doordat er gebruikgemaakt wordt van interieurvering. Bovendien krijgt iedereen die een nieuwe bank bij Turk en Roof aanschaft driehonderd euro terug voor zijn oude bankstel.

De meubels die in de showroom staan zijn veelal massief houten meubels. Ze zijn verkrijgbaar in alle CBM kleuren of op kleurstaal. De meubels met een stijlvolle klassieke tot semi klassieke uitstraling zijn naar wens te combineren en aan te passen naar de eigen stijl. Ook op het gebied van semi moderne meubelen is Turk en Roof geen onbekende. De collectie aan meubels van plankendelen is hier een voorbeeld van.