Liebherr EWTgb 3583

Liebherr EWTgb 3583: de ideale wijnkast voor de greeploze keuken.

Liebherr EWTgb3583 Vinidor

De Liebherr EWTgb3583 Vinidor is een inbouw wijnklimaatkast met zwartglazen deur. Deze klimaatkast is perfect te integreren in de greeploze keuken.

Dankzij TipOpen is de kast moeiteloos te openen zonder handgreep.

Licht aanraken van de glasdeur is het enige wat nodig is om de deur enkele centimeters te openen. Wanneer de deur niet binnen 3 seconden wordt geopend, sluit deze automatisch. De SoftSystem deursluiting zorgt altijd voor een zachte sluiting van de deur.

De EWTgb 3583 biedt plaats aan maximaal 83 flessen van Bordeaux-formaat en heeft 2 apart regelbare wijnzones, waarbij de temperatuur onafhankelijk van elkaar tussen +5°C tot +20°C instelbaar is. Rode en witte wijnen kunnen dus tegelijk op de ideale drinktemperatuur worden bewaard.

Stel jouw ideale koelmeubel samen door deze 178 cm hoge wijnkast met zwarte glasdeur te combineren met een koelkast en vriezer. Liever geen zwart? Deze wijnkast is ook in stijlvol wit verkrijgbaar als EWTgw 3583.

Meer informatie over de inbouw wijnklimaatkasten van Liebherr en de Side-by-Side mogelijkheden vind je op www.koelen.nl.