Liebherr EWTdf 3553 Vinidor

De Liebherr EWTdf 3553 Vinidor is een inbouw wijnkast met glazen deur die perfect is te integreren in elke keuken.

Liebherr wijnklimaatkasten

Alleen onder ideale condities kan een goede wijn zich tot een uitstekende wijn ontwikkelen. In de wijnklimaatkasten van Liebherr worden deze condities gecreëerd. Zij bieden met de modernste koeltechniek de optimale voorwaarden om wijnen in rust te laten rijpen en zich perfect te ontwikkelen. Op de EWTdf-modellen kan bij de Liebherr EWTdf 3553 Vinidor een meubelkader gemonteerd worden in hetzelfde materiaal als de rest van de keuken. Of kies voor een hoogwaardig edelstalen deurframe voor een moderne en tijdloze uitstraling. Het edelstalen frame met greep is als accessoire leverbaar.

Liebherr EWTdf 3553 Vinidor

Het apparaat biedt ruimte aan 80 flessen en heeft 2 apart instelbare wijnsafes, waarbij de temperatuur onafhankelijk van elkaar tussen +5°C tot +20°C kan worden ingesteld. Rode en witte wijnen kunnen gelijktijdig op de ideale drinktemperatuur worden bewaard, of stel één van de zones in op +12°C voor het langdurig bewaren van wijnen.

De 178 cm hoge EWTdf 3553 laat zich perfect combineren met bijvoorbeeld een vriezer en een koelkast. Op deze manier kun je zelf je ideale koelmeubel samenstellen. Meer informatie over deze wijnkast en de Side-by-Side mogelijkheden vind je op www.koelen.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website: https://www.koelen.nl/