Integreerbare wijnklimaatkast van het Deense Cavecool

Geschikt voor 36 flessen in twee temperatuurzones

In deze integreerbare wijnklimaatkast van het Deense Cavecool passen 36 flessen in twee temperatuurzones.

Deens design en Deense kwaliteit tegen scherpe prijzen
Cavecool levert een aantal van de beste wijnklimaatkasten in hun prijsklasse. De wijnklimaatkasten zijn ontwikkeld en ontworpen in Denemarken en beschikken over diverse technologische oplossingen en slimme kenmerken die normaal alleen de duurdere merken bieden. 

Met dit nieuwe model krijgt u een mooie, integreerbare wijnkoelkast met 2-zones. Beide zones 5-22°C, maar de temperatuur in de onderste zone kan alleen ingesteld worden op dezelfde of een hogere temperatuur dan in de bovenste zone; met maximaal 8-9 graden verschil. De kast heeft een zwarte glazen deur met uv-werend glas en plek voor 36 Bordeauxflessen. In de wijnklimaatkast passen de flessen op 2 volledige en 1 halve beukenhouten plank met mooie witte ledverlichting.

Wat is een integreerbare wijnklimaatkast?
Een integreerbare wijnklimaatkast is de perfecte oplossing voor de moderne keuken. Het front van de integreerbare modellen zijn iets breder dan de rest van de wijnklimaatkast en past daarom perfect in de bestaande standaardafmeting keukenmodule. Een keukenmodule volledig vervangen door een wijnklimaatkast kan met een inbouwwijnklimaatkast.

Bij een integreerbare wijnklimaatkast in een bestaande keukenmodule is het belangrijk dat de warme lucht aan de achter- en bovenkant van de module weg kan trekken. De onderkant van de keukenmodule moet bovendien een luchtinlaat hebben, bijvoorbeeld een rooster in de plint. 

Volledig integreerbare wijnklimaatkast
Ook kan het front van de eigen deur van de keukenmodule op een integreerbare wijnklimaatkast worden gemonteerd. Kies dan voor een volledig integreerbare. Een volledig integreerbare wijnklimaatkast is een zeer discrete oplossing waarbij de wijnklimaatkast niet zichtbaar is en past bij de rest van het keukenontwerp.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens de website Cavecool.com