array(1) { ["path"]=> string(55) "www.fisherpaykel.com/uk/kitchen/dishwashing/dishdrawer/" }
Partner

Peter Schutte Fisher & Paykel

Fisher & Paykel is een Nieuw-Zeelandse fabrikantvan zéér exclusieve electro-keukenapparaten, marktleider in eigen land en Australië met ultramoderne fabrieken in Nieuw-Zeeland, Australië,USA en Italië.

DishDrawer® vaatwasser

Deze ergonomische vaatwasser Dishdrawer opent een lade snel om in te laden en te sluiten.

Nooit meer dat rugbelastend buigen of strekken. Beschikbaar als enkel of dubbel model, heeft iedere lade zijn eigen functietoetsen en functioneert onafhankelijk van de andere.

DishDrawer® vaatwasser

In elke lade van een enkele of dubbele DishDrawer® is er plaats voor vaatwerk van 6 personen en de verstelbare rekken kunnen naar boven of naar onder verschoven worden voor een tas of mok van elk formaat. Dankzij de verschuif- en opklapbare steunen kun je zonder enige moeite grote potten, pannen of kommen in de lade plaatsen.

Gebruiksvriendelijk

Met één toets kies je het wasprogramma. Je voegt afwasmiddel toe, sluit de lade en je drukt op 'start'. Met de bedieningsbadge kun je ook de uitgestelde start activeren evenals de kindervergrendeling.

Beschikbaar in een moderne uitvoering van EZKleen roestvrij staal of in geïntegreerd model, die probleemloos bij jouw keukenmeubilair passen. Een stijlvolle oplossing voor elke moderne keuken.

Milieu

DishDrawer® is vriendelijk voor ons kostbaar milieu. Met een AAA energie-efficiëntieklasse en negen wasprogramma's, inclusief eco-opties en uitgestelde start om water- en elektriciteitsverbruik te verminderen.

Meer lezen over
'DishDrawer® vaatwasser'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.