Bosch SME69U11NL

Je vaat is nog nooit zo schoon geweest dankzij deze Bosch vaatwasser. 

Bosch SME69U11NL vaatwasser

Deze vaatwasser valt in de energie-efficiëntieklasse A+++ -10%. Deze 60 cm ActiveWater vaatwasser met  OpenAssist, bespaart dankzij het Zeoliet mineraal nog meer energie dan met een vaatwasser uit de top-efficiëntieklasse.

VarioSpeed Plus

De VarioSpeed Plus optie vermindert de programmaduur met 66%. Activeer de VarioSpeed Plus-optie als je snel veel vaat hebt, bijvoorbeeld op verjaardagsfeestjes.

InfoLight

De huidige Bosch vaatwassers zijn zeer stil. Bij de volledig geïntegreerde vaatwassers informeert InfoLight over de werking van het apparaat. Daartoe wordt er een lichtpunt op de bodem geprojecteerd, zodat je steeds weet of het afwasprogramma nog loopt.

AquaSensor

De AquaSensor controleert het afwaswater permanent op de kleinste vuildeeltjes, resten en vet of afwasmiddel. Na de elektronische start van het afwasprogramma past de AquaSensor het waterverbruik voortdurend aan. De vaat wordt zo nóg glanzender schoon. Bovendien reduceert de AquaSensor het waterverbruik bij licht vervuild servies aanzienlijk.

VarioLade Plus

De bestekkorf in de onderkorf wordt vervangen door de uitrekbare VarioLade. Neerklapbare zijkanten creëren extra ruimte, bijvoorbeeld voor espressokopjes.

Voordelen

- Energie-efficiëntieklasse A+++ -10 %: 10 % zuiniger dan de grenswaarde voor de beste energie-efficiëntieklasse dankzij het zeoliet mineraal.

- HygiënePlus: wassen met hogere temperaturen voor de meest optimale hygiënische prestatie.

- OpenAssist: open je vaatwasser zeer eenvoudig - perfect voor greeploze keukens. 

- SuperSilence: bijzonder stille werking met geluidsniveau van slechts 42 dB.

- VarioFlexPlus-korven & VarioLadePlus: voor maximale flexibiliteit en ruimte voor jouw vaat.