Kies Miele-kwaliteit

Active-afwasautomaten van Miele – uitstekende reinigingsresultaten en een zeer lange levensduur.

Miele Active-afwasautomaten

De nieuwe, tijdelijk verkrijgbare en zeer aantrekkelijk geprijsde Active-afwasautomaten van Miele beschikken vanzelfsprekend over de voordelen die zo kenmerkend zijn voor Miele-afwasautomaten. Zoals de flexibele indeling van de rekken, de unieke besteklade en een perfect afwasresultaat. En dat alles met een Miele-kwaliteit waarvan je jarenlang zorgeloos kunt genieten. Een echte aanwinst dus voor in je keuken! En tijdelijk ontvangt u tot maar liefst € 150,- retour op een Active-afwasautomaat!

Getest op een lange levensduur. Hoogwaardige kwaliteit.

Miele hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid. Er worden dan ook hoge eisen gesteld aan het productieproces en het materiaalgebruik. Geen enkel ander merk test haar apparaten zo grondig als Miele. De afwasautomaten worden namelijk steeksproefsgewijs aan een genadeloze duurproef onderworpen. Pas als de afwasautomaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele.

Perfect reinigingsresultaat

Om de perfecte reinigingsresultaten te kunnen blijven garanderen, wordt het was- en droogresultaat regelmatig gecontroleerd. Zo krijgt zelfs hardnekkige vervuiling geen kans in een Miele-afwasautomaat!

Besteklade of bestekkorf

Afhankelijk van uw voorkeur kunt u kiezen voor de originele Miele-besteklade of een bestekkorf. In de besteklade liggen de bestekdelen afzonderlijk van elkaar, waardoor alle delen grondig worden gereinigd en perfect worden gedroogd. Heeft u voorkeur voor een bestekkorf? Geen probleem. Bij elke Active-afwasautomaat kunt u kiezen voor de besteklade of bestekkorf.

Flexibele rekuitvoering

Dankzij de flexibele rekindeling is de afwasautomaat eenvoudig in te ruimen en leeg te ruimen. Zo past al uw vaatwerk eenvoudig in de afwasautomaat. Van grote borden en schalen tot glazen met lange steel.

ComfortClose

Praktisch: de deur is zeer gemakkelijk te openen en sluiten en blijft in de gewenste stand open staan.

Aansluiting op warm water

Daarmee kan het energieverbruik met wel 40% worden verminderd en de programmaduur met maximaal 9%.

Uitgestelde starttijd met resttijdweergave

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de afwasautomaat 's nachts te laten draaien en te profiteren van het lagere energietarief.