string(1) "a"

Stijlvolle carbonator in een minimalistisch design

Brus is het geluid dat het sprankelende mineraalwater, vers gemaakt in je eigen keuken, maakt.

27 Januari 2023

Het minimalistische design, waarin vorm en functie een belangrijk onderdeel zijn, is een kenmerkend voorbeeld van het Scandinavische design van ontwerper Søren Refsgaard, waarbij alle overbodige elementen zijn verwijderd.

Het ontwerp is gebaseerd op de cilindrische vormen die klassiek zijn voor de ontwerpen van Stelton. Dit komt tot uiting in de slanke houder voor het universele CO2-patroon en opnieuw in de koolzuurknop. Deze wordt intuïtief met de klok meegedraaid om de hoeveelheid koolzuur aan te passen en tegen de klok in om de druk te verminderen, voordat de fles uit het apparaat wordt gehaald.

Een eenvoudig en elegant vormgegeven bediening die met zijn vorm en functionaliteit elke designfan inspireert. Een slanke cilinder en smalle voet zodat het nauwelijks ruimte inneemt op het aanrechtblad.

Met de Brus bruiswatermaker voeg je precies de hoeveelheid bruiswater toe die bij jouw smaak past. Je kunt ook experimenteren met het toevoegen van extracten en sap. Dit koolzuurhoudende water is ideaal voor het mixen van drankjes in de thuisbar.

Brus is de ideale keuze voor iedereen die thuis zijn eigen bruiswater of limonade wil maken én een stijlvol designelement in de keuken wil dat perfect past in het interieur. Bovendien speelt het duurzame karakter van Brus belangrijke rol, met dit apparaat is de aankoop van plastic flessen overbodig.

Brus is verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk Steel, Black Metallic en Dark Brown Metallic, geheel in lijn met de toonaangevende keukentrends van dit moment.

De Brus carbonator wordt inclusief fles geleverd en is verkrijgbaar in winkels en online vanaf het voorjaar.

Advies verkoopprijs: € 210,00
De Brus-fles wordt ook apart verkocht voor € 29,95.

www.stelton.com

Reacties