Largo spoelbak

Houd je van een opgeruimde keuken? Kies voor de Largo spoelbak van Franke.

Spoelbakcombinatie Largo Work Center Franke

De spoelbak wordt niet vaak gezien als de eyecatcher van een keuken. Toch is het een onmisbaar onderdeel van de keuken.

Speciaal voor de consument die van een opgeruimde keuken houdt en de hobbykoks introduceert Franke Kitchen Systems het Largo Work Center: een stijlvolle spoelbakcombinatie die gemak combineert met design.

Largo spoelbak in design

De Largo is ingesteld op design, maar zeker ook op functionaliteit. Dankzij slimme functies bespaart de spoelbak tijd en vooral moeite. Naast de reguliere spoelbak bevinden zich twee geïntegreerde compartimenten. De achterste en tevens grootste compartiment is bestemd voor organisch afval. In de uitneembare emmer kan – direct vanaf de snijplank – 5,5 liter organisch afval geschoven worden.

De kleinere compartiment vooraan doet dienst als opbergruimte voor al die spullen die je in de keuken nodig hebt, maar liever niet ziet. Vaatdoeken, schuursponsjes en afwasborstels bijvoorbeeld. Beide compartimenten open je eenvoudig en elegant door een zachte druk op de deksel. De perfect op elkaar afgestemde accessoires – een verschuifbare snijplank van antibacteriële kunststof en een roestvrijstalen afdruipbakje – maken van de spoelbak de nieuwe favoriete plek in de keuken.

Franke drukknopsysteem

De Largo biedt daarnaast een innovatieve oplossing op het gebied van waterafvoer. Door middel van het nieuwe Franke drukknopsysteem hoef je nooit meer met je handen in vies water om de afvoer open te zetten. De knop staat op kraanhoogte en het systeem is vergelijkbaar met die van een balpen: de afvoer is open als de knop is ingedrukt.

Frans Colen, Marketing & Communicatie Manager bij Franke Nederland:'Het Largo Work Center zorgt ervoor dat de spoelbak een essentieel werkgebied in de kookvoorbereiding wordt. Zeker in combinatie met een kraan met uittrekbare slang of handdouche is dit systeem voor iedere kok een aanwinst in de keuken.'

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website www.franke.nl