BLANCO JARON

Helder, evenwichtig, symmetrisch. De kunst van symmetrie komt perfect tot uiting in deze noviteit uit de hightech BLANCO SteelArt productiefaciliteit.

De kunst van de symmetrie

Het gebalanceerde design van de Jaron XL 6 S-IF zorgt voor een subtiele en harmonieuze elegantie die zelfs met de kleinste details de aandacht trekt. De nieuwe look van de vlakke IF-rand is daar een voorbeeld van. Zowel de hoofdbak als het afdruipvlak van de Blanco Jaron XL 6 S-IF zijn vierkant en zijn op elegante wijze met elkaar verbonden door de centraal gepositioneerde kraanbrug.

De contouren van de buitenste, vlakke IF-rand zijn nauwkeurig afgestemd op de zacht afgeronde hoeken van de snijplank die speciaal ontworpen is voor de Jaron spoelbak. Dit praktische accessoire in hoogwaardig notelaar-compound is eenvoudig te bewegen en past perfect over de hoofdbak en het afdruipvlak. Het design van de twee werkgebieden wordt versterkt door de typische SteelArt hoekradius van 10 mm. De hoofdbak is door zijn diepte van 190 mm zeer ruim. Het afdruipvlak is een iets lager, vlakker oppervlak en is uitgerust met de afzonderlijke C-Overflow.

De automatische bediening van de afloop wordt ergonomisch bediend aan de hand van de draaiknop aan de voorzijde van de kraanbrug. De centrale positie van de keukenkraan is praktisch in het dagelijks gebruik, aangezien de twee functionele werkgebieden (spoelbak en afdruipvlak) eenvoudig binnen bereik zijn. De Blanco Linee-S keukenkraan in roestvrij staal zijdeglans is de perfecte match voor de Jaron XL 6 S-IF. Het geheel, dat perfect te integreren is in minimalistische leefruimtes, belichaamt het nauwkeurig afgestemde SteelArt Systeemdesign op sublieme wijze.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.blanco.be