string(1) "a"

Scandinavische schoonheid in de keuken

Gebruiksvoorwerpen die extra stijl geven aan het dagelijks leven.Nieuw in de populaire en bekroonde designserie Emma van Stelton zijn een stijlvolle broodmand en keukenrolhouder.

10 December 2022

Nieuw in de populaire en bekroonde designserie Emma van Stelton zijn een stijlvolle broodmand en keukenrolhouder die zijn afgestemd op het ontwerp van de andere producten uit deze serie, zoals onder andere koffie- en theekannen, een waterkoker en een broodrooster. Gebruiksvoorwerpen die extra stijl geven aan het dagelijks leven.

De handgreep van licht beukenhout, die we kennen van de rest van de serie, komt terug in de handgreep van de broodmand en vormt een mooi contrast met de gelakte stalen buitenkant. Tegelijkertijd combineert de warmte van het hout ook mooi met de zachte katoenen binnenkant. Het handvat maakt het gemakkelijk om de mand van de keuken naar de tafel te dragen. Wanneer de mand op tafel staat, klap je het handvat gemakkelijk naar beneden. De keukenrolhouder is gemaakt van beukenhout, terwijl de boven- en onderkant zijn gemaakt van geglazuurd steen in een lichtgrijze kleur die past bij de rest van de Emma serie.

De Emma collectie is een designklassieker van Stelton, bekend om zijn strakke lijnen en materiaalcombinaties met staal, steen en beukenhout. Een designfilosofie met een knipoog naar de Deense designtraditie uit de jaren vijftig. De Emma collectie bestaat uit talrijke producten zoals een waterkoker, een broodrooster, koffie- en theepotten, kopjes en borden, en nu ook een broodmandje en een keukenrolhouder, zodat de tafeldekking compleet kan zijn.

Productinformatie

Keukenrolhouder

Materiaal: FSC-gecertificeerd beukenhout en geglazuurd steen

Afmeting: 13,5 cm x 28 cm

Reacties