string(1) "a"

All Black 100 Anniversary addition STEEL: Triple pizza/brood bakoven

Het familiebedrijf Steel Cucine heeft iets bijzonders te vieren. Dit jaar produceert de familie Po sinds 1922 fornuizen in Carpi Italië.

12 Februari 2022

Vanwege dit heugelijk feit, lanceert Steel dit jaar een aantal bijzondere producten.

De nieuwe STEEL 100/3 is zowel qua looks en qua prestaties uniek!

De EQ10FFF-5FI NF is voorzien van drie volwaardige ovens, waarvan één pizza/brood bakoven, welke een maximale temperatuur bereikt van 315°C. Dit in combinatie met de geïntegreerde pizzasteen in de bodem, zorgt ervoor dat je in minder dan vier minuten je een home made verse pizza bakt! 

Een heerlijke focaccia of rustiek desembrood, bereidt je hier natuurlijk ook perfect in.

Het fornuis is ook voorzien van een tweede conventionele oven en een multifunctionele hete lucht oven, welke eveneens is voorzien van boven en onder warmte en een draaispit voor het betere grill werk. Met recht dus, drie volwaardige ovens, waarmee je sterwaardig kunt bakken.

Solid doors vervaardigd van extra dik staal en sterke matte poedercoating geven dit fornuis een super strakke premium uitstraling! Alle deuren zijn voorzien van soft-close scharnieren, dus een oven deur klapt nooit meer hard dicht.

De inductietechniek is op basis van vijf zones, waarvan twee FLEXzones met een gekoppeld vermogen van 3,7kW. Ideaal voor gebruik in combinatie van de teppanyaki of grill-top.

Het fornuis is tevens verkrijgbaar met krachtige gasbranders.

STEEL fornuizen worden custom made vervaardigd in Italië en zijn voorzien van vijf jaar garantie.

Prijs

EQ10FFF-5FI NF  € 5.999,-+ gratis teppyaki twv € 325,- 

Meer informatie: www.steel-cucine.com

Meer van STEEL
Reacties