Win een kok aan huis bij Superkeukens!

Wil jij kans maken op een kok aan huis? Doe dan mee aan de winactie van Superkeukens en deel jouw super keukenmoment! Lees meer over de actie.

Stel je voor: je komt thuis na een lange dag en je moet nog bedenken wat je gaat eten. Maar in jouw keuken is een professionele kok al druk in de weer om een restaurantwaardige maaltijd voor jou te bereiden. Superkeukens geeft je de kans om dit echt mee te maken. Hoe? Lees snel verder!

Deel jouw super keukenmoment

Om je te kunnen laten verwennen door een chef in smetteloos wit, hoef je in feite maar één ding te doen: jouw super keukenmoment delen op de Facebookpagina of website van Superkeukens. En dat kan zover gaan als jij wilt: je partner die je heeft verrast met een heerlijke, zelfgemaakte maaltijd, je kinderen die lekker aan het kliederen zijn in de keuken of jouw perfect gelukte of juist perfect misvormde baksel waar een hoop tijd en moeite in zat. Deel #jouwkeukenmoment met ons en maak kans op een kok aan huis. En oh ja: de afwas wordt ook nog gedaan!

Superkeukens: jij maakt ‘m super!

Je keuken is vandaag de dag veel meer dan die plek waar het eten wordt bereid en de vaat wordt gedaan: samen eten, samen lachen, samen huilen, je keuken is de plek waar het allemaal om draait thuis. Hier vertel je over je dag, roer je intussen in de pan, troost je je kinderen en beleef je passie. Superkeukens snapt dat. Daarom willen wij je op een eerlijke manier inspireren en zorg uit handen nemen. Met een continu vernieuwend aanbod van mooie, betaalbare keukens en deskundig advies van de eerste schets tot aan de plaatsing, helpen wij je bij het kiezen van jouw droomkeuken. Maar jij maakt ‘m super!

Meer weten?

Wil je meer weten over de kok aan huis-winactie? Of wil je zien wat Superkeukens je op het gebied van keukens te bieden heeft? Kijk dan snel op onze website! Met 44 vestigingen door het land is Superkeukens een van dé toonaangevende keukenformules in Nederland. Bij Superkeukens hoef je bovendien niet te onderhandelen over de prijs. Je krijgt direct de beste prijs!

Wil jij kans maken op een kok aan huis? Doe dan mee aan de winactie van Superkeukens en deel jouw super keukenmoment! Lees meer over de actie.