Partner

MHK Group Nederland B.V.

Keukenshowrooms met het keurmerk ‘Uw KeukenSpeciaalzaak’ zijn er voor mensen die prijs stellen op een deskundig advies en aan persoonlijke aandacht. Bij Uw KeukenSpeciaalzaak krijgt u nog de vrijheid om in alle rust rond te kijken, advies te vragen, een ontwerp te laten maken en na te denken over de offerte. Geen snelle verkoop of spectaculaire acties, maar vertrouwd en eerlijk op zoek naar een nieuwe keuken die écht helemaal bij u past.

MEER TONEN

Voor gericht advies

Het uitkiezen van een keuken is niet gemakkelijk. Het zoeken begint meestal met het kopen en doorlezen van woonmagazines en keukenbladen. De meeste mensen gaan dan zelf een keuken proberen in te tekenen, maar komen er dan achter dat het geen eenvoudige opgave is.

Omschrijving

   


Gratis keuken-informatie-boek

'Een boek vooraf'. Zo heet dit rijk geïllustreerde keukenhandboek van Uw KeukenSpeciaalzaak. 84 pagina's nuttige keukeninformatie en praktische tips over mogelijkheden, keuzes die u zelf moet maken, zaken waar u op moet letten, de nieuwste keukentrends en actuele ontwikkelingen. Alle ingrediënten voor uw nieuwe keuken: van alle soorten keukens, materialen, apparatuur, werkbladen, spoelcentra, kranen, verlichting tot ergonomie en veiligheid. Duidelijk en helder geschreven. Met mooie foto's, tips en een handige keukenchecklist.

Klik hier om dit handige keukenboek gratis te bestellen
 

 

Meer lezen over
'Voor gericht advies'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.