twee prachtige showrooms

De periode rondom Kerstmis is een prima moment om een kijkje te nemen in de twee prachtige showrooms van Ekelhoff in Nordhorn. Hier staan de nieuwste modellen van de grote topmerken, waaronder Contur, Poggenpohl, SieMatic, Next125 en Nolte. 

Vanzelfsprekend zijn de keukens voorzien van de modernste en beste keukenapparatuur, eveneens van alle toonaangevende merken.

Wist u dat?

Küchenhaus Ekelhoff beschikt over een prachtige showroom in het centrum van Nordhorn. Küchenland Ekelhoff is gelegen aan de rand van Nordhorn.

- dat beide showrooms samen een unieke keukenpresentatie bieden van in totaal 10.000 m²; 
- dat u het complete keukenspectrum tussen avant garde en klassiek hier kunt bewonderen;
- dat u in beide showrooms gewoon Nederlands kunt praten met ervaren keukenadviseurs;
- dat u wordt uitgenodigd vooral ook uw bouwtekeningen, schetsen of foto's mee te nemen;
- dat u met een afspraak zeker bent van de volle aandacht van een ervaren keukenadviseur;
- dat een eigen team van 75 vakbekwame keukenmonteurs garant staat voor een eerste klas montage;
- dat dit zelfde team garant staat voor een optimale service.

Duitse topkeukens

Kuchenhaus-Ekelhoff-keuken-5.jpgHet is duidelijk dat de kwaliteit, het comfort en de uitstraling van Duitse topkeukens toonaangevend is. Küchenhaus Ekelhoff en Küchenland Ekelhoff in Nordhorn combineren deze zekerheden met de laagste prijs. Daarom is het niet zo verwonderlijk dat u de bedrijfswagens van Ekelhoff tot in alle hoeken van Nederland en België kunt tegenkomen. Steeds meer Nederlanders kiezen voor de aantrekkelijke combinatie van absolute topmerken, de nieuwste modellen, de veel lagere prijzen en de zekerheid van een vakkundige montage door ervaren meubelmakers. Het loont dan ook zeer de moeite om een dag vrij te maken voor een bezoek aan de twee showrooms in Nordhorn. Küchenhaus Ekelhoff en Küchenland Ekelhoff combineren al deze kwaliteit binnen een organisatie. Dat betekent: kwaliteit en vertrouwen vanaf het eerste advies tot en met de tiptopmontage.

Een team van ervaren meubelmakers komt de keuken volledig inbouwen. Met andere woorden: een keuken van Küchenhaus Ekelhoff of Küchenland Ekelhoff staat garant voor louter aangename verrassingen, omdat de klant vanaf het allereerste contact tot en met de perfecte oplevering de zekerheid heeft van vertrouwen, service en kwaliteit. Al deze zorg is meer dan terecht, want de keuken is toch de plek in huis waar alles samenkomt.

Küchenland Ekelhoff

Kuchenhaus-Ekelhoff-keuken-6.jpgKüchenland Ekelhoff combineert dit keukenaanbod met exclusieve meubelen van Rolf Benz en Machalke. Een compleet en modern woonconcept dus. Maak een vrijblijvende afspraak. De keukenexperts van Küchenhaus Ekelhoff en Küchenland Ekelhoff hebben dan alle tijd om u te adviseren bij het samenstellen van de keuken die helemaal is samengesteld naar uw persoonlijke wensen, onder meer met behulp van digitale ontwerptechnieken.