Partner

PlasmaMade

Altijd schone lucht met het PlasmaMade Airfilter.

Stalen keuken

Omdat Örnell van oudsher een roestvast staalfabriek is, gebruiken ze dit als uitgangspunt voor hun ontwerpen.

Stalen keuken

Een keuken van RVS, blauwstaal, koper, messing of brons krijgt direct een heel strakke uitstraling, niet te vergelijken met een andere keuken. Uiteraard worden componenten ook in combinatie met hout, glas of ander materiaal gemaakt of geleverd.

Trends

Martin: Wij zijn al jaren bezig in keukenland en en hebben dus al veel hypes en trends voorbij zien komen. Dit heeft ons een schat aan ervaring opgeleverd waar wij dankbaar uit putten. Bij Örnell werken we dan ook volgens het motto dat we alles wat niet mogelijk is, mogelijk willen maken. Wij proberen onze klanten altijd een product gebaseerd op dit motto aan te bieden. Als mensen bijvoorbeeld hier in Staphorst komen, treffen ze geen showroom aan maar een fabriek met een presentatieruimte, waar al onze keukens en keukencomponenten en -voorbeelden staan opgesteld. Door mensen op die manier te verrassen heb je gelijk de aandacht. Vervolgens gaan we de fabriek binnen en laten we zien dat bij ons echt alles mogelijk is en met de hand word gemaakt, dat is echt één van onze sterke punten gebleken. Wij zijn hierdoor in staat alles, van front tot werkblad tot afzuigsysteem en zelfs gaspitten in eigen huis te produceren en te ontwikkelen. Daardoor kunnen we soepel en adequaat op de meest uiteenlopende wensen van onze klanten reageren.

Ontwerpen

Als een bezoek aan de fabriek is afgerond, beginnen klanten zich een idee te vormen van hun wensen én van de (onbegrensde) mogelijkheden van Örnell. Martin van der Sluis, Algemeen Directeur Örnell: Na een rondje in de fabriek gaan we meestal om de tafel met onze klant. Dan begint het schetsen en gaat de nieuwe keuken steeds meer leven. Ook hier profiteren we van onze jarenlange ervaring met het maken van keukens. De ontwerpfase is eigenlijk wel een van de leukste dingen in het keukenvak. Het leuke van het ontwerpen van keukens en keukenelementen is namelijk dat, zoals eerder gezegd, elke keuken uniek is. Je begint dus elke keer weer opnieuw en ziet voor je ogen weer een heel nieuwe keuken ontstaan. Mensen verrassen met de mogelijkheden van een stalen keuken dat is het mooiste wat er is.

meer van deze professional

Plasmamade: innovatief filter

Plasmamade: innovatief filter voor afzuigkap

Blauwstaal

Blauwstaal is een eerste klas natuurproduct. Op hoge te...

PlasmaMade recirculatiefilter

PlasmaMade recirculatiefilter voor bestaande afzuigkap

Toon alle 14 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.