Partner

Keukenspecialisten.nl

Onze Keukenspecialisten zijn verspreid door heel Nederland. In hun showroom tref je de ondernemer zelf, met jarenlange ervaring en enorm veel vakkennis. Keukenspecialisten verkopen alle bekende merken, maar beschikken daarnaast over eigen partners voor de mooiste aanbiedingen en acties.

Deze fraaie Pura-keuken uit de Vivari-collectie van Keukenspecialist.nl is uitgevoerd in hoogglans lak. In eigentijds magnolia en mooi strak greeploos voor een rustig beeld. Het interieur is voorzien van alle moderne en comfortabele techniek. De laden in deze keuken zijn extra groot, handig voor grote pannen of potten, en hij is voorzien van handige klepkasten die jou, geopend bij het koken, niet in de weg zitten.

Vele kleuren

De Pura is verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren en natuurlijk in elke gewenste maat. In de uitvoering op de foto, inclusief werkblad, vaatwasser, koelkast, combi magnetron, keramische kookplaat en wandschouwkap kost hij  6395,-. Kijk op www.keukenspecialisten.nl voor de dichtstbijzijnde dealer.

Meer lezen over
'Pura-keuken'?

meer van deze professional

trendy keuken

Deze trendy keuken van Küchenluxx, één van de huisme...

Gemak in de keuken met NEFF

Met de SLIDE & HIDE ovens van NEFF heeft u genoeg r...

stoere keuken

Met Küchenluxx, één van de huismerken van Keukenspec...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.