Poggenpohl P7340

Het kenmerk van de Poggenpohl P´7340 keuken is het aluminium frame.

Poggenpohl P´7340 keuken

Met zijn sterke, simpele en strakke modulaire opbouw is hij bijna oneindig aanpasbaar. Anders dan bij de klassieke inbouwkeuken hoeven de elementen niet zij aan zij te staan, maar kunnen overal binnen het frame worden geplaatst.

Greeploze fronten benadrukken de heldere, compromisloze lijnen van het keukenmeubilair. Bij wijze van alternatief accentueren praktische aluminium railgrepen de horizontale lijnen. Het bekrachtigde openen van de laden verloopt met de druk van een vingertop en doet de lade automatisch een stukje openschuiven. De laden sluiten na een licht duwtje; een soepel sluitmechanisme vertraagt ze en rondt als vanzelf de sluitcyclus af.

De inzetdeuren passen exact binnen de gegroefde romp; de fronten zijn afgewerkt met een onder verstek gezaagd aluminiumprofiel. Een smalle schaduwrand vormt een bijzonder element dat in de hele keuken terugkomt.

Materiaal en afwerking

Het unieke uiterlijk van de P´7340 met zijn aluminium omrande kasten wordt gedefinieerd door hoogwaardige materialen en een bijzondere afwerking. Metalen materialen zijn verzegeld met speciale geanodiseerde coatings in exclusieve kleurtinten, terwijl de houten oppervlakken hun textuur en nerf tonen. Wat betreft het glas schept de laklaag aan de achterzijde een zijdemateffect, als een gietstuk bij een racemotor.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.poggenpohl.com