Next125

Partner

next125 NX902

NX 902 Glas mat indigoblauw.

Filosofie next125

Glas en hout vormen een spannende samenwerking: indigoblauwe fronten in combinatie met hoge kasten en wandpanelen in oud-eiken bundelen dit tot een geweldige optiek. De attractieve eilandoplossing met elegante aanzettafel als centraal element benadrukt dit geheel. Apparaten als ook een grote hoeveelheid opbergruimte verdwijnen eenvoudig achter de inschuifdeuren van de hoge kasten.

next125 is een keukengeneratie, gecreëerd in overeenstemming met vorm, materiaal en authenticiteit. Onder de premisse: functionaliteit en vormgeving te verenigen. Duidelijk in uiting. Van toonaangevende technische kastsystemen tot aan een perfecte indelingen.

Design moet fascineren. Zowel in de vormgeving, als ook in de techniek. Het moet enthousiasme oproepen en het gebruik van de keuken tot emotionele beleving maken. Huidige technische ontwikkelingen, moderne mogelijkheden en verborgen waarden zorgen in de next125 keuken ervoor, dat uw keuken zijn tijd ruim vooruit is.

Alleen het goede blijft bestaan. Daarom kiezen wij bij next125 bewust voor een groot aandeel aan eigen productie. Constante innovatieve productontwikkelingen en verbeteringen, in combinatie met sterke toeleveranciers garanderen een waardevol product. Tot de hoge kwaliteitsstandaard van onze producten behoort ook het meer dan conformeren aan toegestane waarden voor schadelijke stoffen bij allerhande materialen en bouwdelen. Hiervoor werken bij onze kwaliteitsbewaking de best opgeleide ingenieurs en medewerkers. Voor tevreden klant in de hele wereld.

De productie van duurzame en verantwoorde producten ligt midden in de focus van ons denken en handelen. Bewust gereduceerd esthetisch design als duidelijk statement tegen snelle trends, gepaard met de hoogste kwaliteitseisen, maken next125 tot datgene, wat het moet zijn. Dat is de basis voor keukenconcepten, die waardevast in design en kwaliteit zijn en blijven – en met hun duurzaamheid het milieu ontzien.

next125 – eersteklas en internationaal design. Duurzaam geproduceerd. En dat voor een verrassend aangename prijs.

MEER VAN DIT BEDRIJF