array(1) { ["path"]=> string(27) "www.keukenmedium.nl/next125" }
Partner

Next125

Altijd een stap verder. Altijd op zoek naar het optimale. Altijd onderweg naar een nieuw stuk toekomst. Altijd in de lijn van de Bauhaus-filosofie… Een keukengeneratie, ontwikkeld in overstemming met vormen, materialen en authenticiteit – met als doelstelling: functionaliteit en vormgeving te verenigen. Duidelijk in de vormgeving is het rastersysteem van 125 mm als optisch basisprincipe. "De democratisering van design“ – geweldige vormgeving voor een attractieve prijs! Wij begaan nieuwe wegen en bouwen keukens, die voldoen aan de hoogste design-eisen tegen de beste prijs/kwaliteits- verhoudingen. Want de plaats waar gekookt wordt, is meer. Zij is de afspiegeling van onze leefsituatie, onze behoeften. De meer dan 1.200 medewerkers produceren in het Frankische Herrieden jaarlijks meer dan 100.000 keukens – elk individueel toegesneden op de desbetreffende klant, made in Germany, rekening houdend met het milieu. Wij zijn internationaal in Duitsland, Europa en ver daarbuiten actief. Altijd open voor nieuwe ideeën. Altijd met verantwoordelijkheid voor het geheel – de onderneming, medewerker,handelspartner en milieu. We zetten ons in voor de regio door middel van verantwoorde productie, het gebruik van recyclebare materialen evenals ook omvangrijke investeringen in innovatieve, milieuvriendelijke en efficiënte doorloop voor een actieve bijdrage aan het beschermen van het milieu. Want kwaliteit betekent voor ons ook levenskwaliteit.

MEER TONEN

next125 NX902

NX 902 Glas mat indigoblauw.

Filosofie next125

Glas en hout vormen een spannende samenwerking: indigoblauwe fronten in combinatie met hoge kasten en wandpanelen in oud-eiken bundelen dit tot een geweldige optiek. De attractieve eilandoplossing met elegante aanzettafel als centraal element benadrukt dit geheel. Apparaten als ook een grote hoeveelheid opbergruimte verdwijnen eenvoudig achter de inschuifdeuren van de hoge kasten.

next125 is een keukengeneratie, gecreëerd in overeenstemming met vorm, materiaal en authenticiteit. Onder de premisse: functionaliteit en vormgeving te verenigen. Duidelijk in uiting. Van toonaangevende technische kastsystemen tot aan een perfecte indelingen.

Design moet fascineren. Zowel in de vormgeving, als ook in de techniek. Het moet enthousiasme oproepen en het gebruik van de keuken tot emotionele beleving maken. Huidige technische ontwikkelingen, moderne mogelijkheden en verborgen waarden zorgen in de next125 keuken ervoor, dat uw keuken zijn tijd ruim vooruit is.

Alleen het goede blijft bestaan. Daarom kiezen wij bij next125 bewust voor een groot aandeel aan eigen productie. Constante innovatieve productontwikkelingen en verbeteringen, in combinatie met sterke toeleveranciers garanderen een waardevol product. Tot de hoge kwaliteitsstandaard van onze producten behoort ook het meer dan conformeren aan toegestane waarden voor schadelijke stoffen bij allerhande materialen en bouwdelen. Hiervoor werken bij onze kwaliteitsbewaking de best opgeleide ingenieurs en medewerkers. Voor tevreden klant in de hele wereld.

De productie van duurzame en verantwoorde producten ligt midden in de focus van ons denken en handelen. Bewust gereduceerd esthetisch design als duidelijk statement tegen snelle trends, gepaard met de hoogste kwaliteitseisen, maken next125 tot datgene, wat het moet zijn. Dat is de basis voor keukenconcepten, die waardevast in design en kwaliteit zijn en blijven – en met hun duurzaamheid het milieu ontzien.

next125 – eersteklas en internationaal design. Duurzaam geproduceerd. En dat voor een verrassend aangename prijs.

Meer lezen over
'next125 NX902'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.