Moderne maatwerk keuken

Voor ons complete assortiment hanteren we een hoog kwaliteitsniveau; Degelijke Duitse keukens!

Moderne maatwerk keuken

Een moderne keuken is een strakke keuken met vierkante vormen en een gladde afwerking.

De uitstraling van een moderne keuken wordt bepaald door de juiste combinatie van kleuren en materialen.

Wit, wit en nog eens wit. Voor veel mensen maakt 'wit' nog steeds een keuken modern. Niet verwondelijk: de ruimte oogt hierdoor ruimtelijker én strakker.

Bij een moderne keuken wordt veel gebruik gemaakt van roetsvatsstaal, glas, chroom en natuursteen.

Een greeploze keuken ziet er niet alleen strak uit, maar is ook erg functioneel. Door intergartie van nieuwe technieken zoals soft-motion en tip-on zijn keukengrepen overbodig geworden.

Onze 6 Kernwaarden

Gemak

Gemak dient onze klanten. Vanuit die overtuiging gaan we heel ver om onze klanten te ontzorgen.

 

Vertrouwen

U kint op ons rekenen! Aan dit motto werken we dagelijks. Maar dat nastreven en waarmaken is voor ons niet genoeg. Het is 'm uiteindelijk in uw ervaring.

 

Kwaliteit

Voor ons complete assortiment hanteren we een hoog kwaliteitsniveau; Degelijke Duitse keukens en betrouwbare leveranciers. Een goed product wat door eigen vakmensen gemonteerd wordt staat garant voor langdurig keukenplezier.

 

Compleet

Het is één van onze favoriete woorden. Het geeft namelijk feilloos onze aanpak, assortiment en merkkeuze weer. Want compleet moet ook écht compleet zijn, wil je er als bedrijf naam mee maken.

 

Service

De service en aanpak na de montage en oplevering van uw keuken vinden we minstens zo belangrijk als de verkoop ervan. Tevreden klanten zijn tenslotte onze beste ambassadeurs. En daar doen we veel voor.

 

Voordeel

Door ons maatwerkadvies aan huis besparen we op de kosten van een showroom. Dit voordeel zult u terug zien in de aanbieding van uw keuken. Naast een gericht advies bij u thuis ook nog eeb scherpe prijs; dat is wat ons betreft pas echt voordeel!