array(1) { ["path"]=> string(23) "www.compositkeukens.nl/" }
Partner

Van Uitert agenturen

Composit ontwerpt en realiseert “De keukens voor het leven”. Keukens die door hun kwaliteit en doordachte ontwerpen zijn gemaakt om lang mee te gaan. De keukens zijn ontstaan uit esthetische en functionele keuzes.

Betrouwbaar en degelijk door de gebruikte materialen. Duurzaam en met respect voor het milieu. Veel aandacht voor de keuzes in het ontwerp zijn de belangrijkste kenmerken van de Composit keukens. Een Composit product zorgt voor een aangename aanvulling in onze culinaire wereld.

MEER TONEN

Met het project Mida gaat Composit  verder met zijn onderzoek van de waarden en esthetische inhoud, van gepersonaliseerde technische oplossingen matching voor het eeuwige eikenhout De warmte in al zijn verschillende afwerkingen: licht eiken, wenge gelakt eiken, grijs en kersen. De grote waarde van afwerking en materialen anders opgesteld creëert een keuken die beschikt over elegante en functionele oplossingen aan de behoeften van de moderne leven. De eigentijdse stijl vraagt voor een hoge professionele omgeving ook in staat om de interpretatie van de stijl van de mensen die er wonen. Composit levert altijd oplossingen aan deze behoeften met tytical zorg voor details en zijn traditionele hout werk dat laatste is de constante in ons werk.

      Alpha      

Meer lezen over
'MIDA'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.