Keuken Keurmerk

Uw KeukenSpeciaalZaak is een keurmerk dat –nu- zoÂ’n 40 keukenspeciaalzaken in Nederland die zelfstandig en onder eigen naam opereren, gekregen hebben. In veel gevallen familiebedrijven met een lange keukenhistorie en een gevestigde naam in hun regio. Betere keukenzaken met passie voor het ontwerpen en leveren van ‘de mooiste keukenÂ’ en daarbij vaak nèt een stapje verder gaan. Gewoon omdat ze het niet kunnen uitstaan als een keuken net niet helemaal de keuken is die perfect bij de klant past en/of niet perfect functioneert. Zij zijn er niet voor de massa, maar met name voor mensen die prijs stellen op deskundig, eerlijk en maatgesneden keukenadvies, waarde hechten aan persoonlijke aandacht en vertrouwen op een uitstekende plaatsing en montage van de keuken en service, zowel vóór, tijdens als lang na de koop. Keukenzaken met het keurmerk ‘Uw KeukenSpeciaalZaakÂ’ begeleiden u stap voor stap naar uw droomkeuken; precies passend bij uw huis, uw gezinssituatie, uw persoonlijke eisen en wensen, uw smaak én uw budget. Zij zijn uw garantie voor een begeleiding die persoonlijk is, heerlijk voelt en leidt naar de ideale keukenoplossing. De eigenaar/ondernemer is persoonlijk aanspreekbaar op de kwaliteit van keukenadvies, afhandeling en service. U krijgt er rustig de tijd om rond te lopen, advies te vragen, een keukenontwerp te laten maken en na te denken over de offerte.

Uw KeukenSpeciaalzaak

Zo persoonlijk als uw keuken...

Weleens op zondag door zo'n reusachtige showroom gelopen? Waar u bij binnenkomst onmiddelijk aangesproken wordt door een jonge, strak in het pak gestoken verkoper? Waar u na het eerste bezoek al naar buiten stapt met een keuken waar u geen nee tegen kòn zeggen...? Bij Uw KeukenSpeciaalZaak zal u dat niet overkomen!

 


Deskundig, persoonlijk, betrokken en geduldig
Uw KeukenSpeciaalZaak is een keurmerk dat –nu- zoÂ’n 40 keukenspeciaalzaken in Nederland die zelfstandig en onder eigen naam opereren, gekregen hebben.In veel gevallen familiebedrijven met een lange keukenhistorie en een gevestigde naam in hun regio. Betere keukenzaken met passie voor het ontwerpen en leveren van ‘de mooiste keukenÂ’ en daarbij vaak nèt een stapje verder gaan. Gewoon omdat ze het niet kunnen uitstaan als een keuken net niet helemaal de keuken is die perfect bij de klant past en/of niet perfect functioneert. Zij zijn er niet voor de massa, maar met name voor mensen die prijs stellen op deskundig, eerlijk en maatgesneden keukenadvies, waarde hechten aan persoonlijke aandacht en vertrouwen op een uitstekende plaatsing en montage van de keuken en service, zowel vóór, tijdens als lang na de koop. Keukenzaken met het keurmerk ‘Uw KeukenSpeciaalZaakÂ’ begeleiden u stap voor stap naar uw droomkeuken; precies passend bij uw huis, uw gezinssituatie, uw persoonlijke eisen en wensen, uw smaak én uw budget. Zij zijn uw garantie voor een begeleiding die persoonlijk is, heerlijk voelt en leidt naar de ideale keukenoplossing. De eigenaar/ondernemer is persoonlijk aanspreekbaar op de kwaliteit van keukenadvies, afhandeling en service. U krijgt er rustig de tijd om rond te lopen, advies te vragen, een keukenontwerp te laten maken en na te denken over de offerte.

 

Assortiment
U vindt er alle keukenstijlen voor ieder budget: moderne, landelijke en design keukens allen voorzien van de nieuwste apparatuur van topmerken als ATAG, Miele, Siemens, Bosch, Neff, Bauknecht, Whirlpool, Liebherr en AEG.

 

Eigen collectie keukens
Uw KeukenSpeciaalzaak heeft een collectie keukens onder de naam selectiv® keukens die alleen maar bij een Uw KeukenSpeciaalZaak verkrijgbaar zijn. U kunt kiezen uit alle stijlen, uiteenlopend van klassiek / romantisch tot eigentijds en zelfs gedurfd design, stuk voor stuk te voorzien van apparatuur van de bekende topmerken. Deze collectie kwaliteitskeukens wordt geproduceerd door een Duitse topfabrikant en kan moeiteloos de vergelijking aan met de keukens van duurdere merken, maar is een stuk aantrekkelijker geprijsd!

 

Gratis Boek Vooraf
Ontvang 'Een boek voorafÂ’. Meer dan 80 paginaÂ’s aan nuttige keukeninformatie en praktische tips. Het boek bevat alle ingrediënten voor het samenstellen van jouw eigen droomkeuken. Duidelijk en helder geschreven, met mooie fotoÂ’s. Gratis en binnen enkele dagen in huis!
Klik hier om dit boek direct te bestellen.Contact:
Uw KeukenSpeciaalzaak
Ringwade 53, Gebouw E
3439 LM NIEUWEGEIN
Tel: 030-287 60 72
Fax: 030-287 60 71
Email: uksz@dbmc.nl
Website: www.uwkeukenspeciaalzaak.nl