array(3) { ["scheme"]=> string(5) "https" ["host"]=> string(19) "www.superkeukens.nl" ["path"]=> string(54) "/inspiratie/weblog/hoe-een-compacte-keuken-in-te-delen" }
Partner

Superkeukens

Superkeukens is met haar 44 winkels een van de grootste en toonaangevende keukenaanbieders in Nederland. Bij Superkeukens vindt u een breed assortiment kwaliteitskeukens met altijd direct de beste prijs. Zonder handjeklap! Of u nu kiest voor modern hoogglans, trendy matzwart of landelijk klassiek. Bij Superkeukens vindt u altijd een keuken die bij u past. Bovendien krijgt u altijd een gratis en deskundig advies inclusief 3D ontwerp en wordt er alle tijd genomen om uw wensen door te nemen!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Superkeukens

Hoe een compacte keuken in te delen?

Wanneer u wat kleiner behuisd bent, kan het een hele uitdaging zijn om uw keuken in te delen. 

Slimme indeling keuken

Wie geen grote keuken heeft, moet slim zijn wanneer het op indeling aankomt. U kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om een afzuigkap te nemen met een recirculatiesysteem, zodat u geen afvoer naar buiten nodig heeft die ruimte in beslag neemt. Boven de afzuigkap kunt u dan nog een kastje plaatsen, voor optimale opbergruimte. Ook een breed fornuis met vijf of zes pitten is geen handige keuze in een compacte keuken. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om een kleinere koelkast te plaatsen en een compacte vaatwasser. Dit scheelt allemaal ruimte.

Kleurkeuze in een compacte keuken

Naast de indeling heeft ook de keuze voor kleuren en materialen invloed op hoe uw compacte keuken oogt. Lichte kleuren laten de keuken groter lijken, en ook greeploze keukens lijken vaak wat groter. Donkere kleuren laten uw keuken daarentegen juist weer kleiner lijken. Heeft u een compacte keuken, kies dan dus voor lichte kleuren.

Compacte keuken bij Superkeukens

Heeft u niet zoveel ruimte tot uw beschikking, maar zoekt u een compacte keuken met een slimme indeling? Dan bent u bij Superkeukens aan het juiste adres! Onze ervaren verkoopadviseurs laten u graag zien wat er mogelijk is op het gebied van indeling en kleurgebruik, ook als u niet zoveel vierkante meters heeft. Kom gerust langs in een van onze keukenzaken of bekijk hier alvast onze keukens.

Meer lezen over
'Hoe een compacte keuken in te delen?'?

meer van deze professional

Haal meer uit uw bijkeuken

veel huizen in Nederland hebben een bijkeuken. Wilt u e...

Gratis Keukenadvies incl. 3D ontwerp

Ontvang gratis keukenadvies van Superkeukens.

De ideale koelkastindeling

In de koelkast blijft eten en drinken langer goed. Maar...

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.