Grando Dimovo

Grando Dimovo: landelijk, moderne keuken in een frisse tint. Inclusief: Gaskookplaat, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Nú voor € 8.400,-.

Grando Dimovo keuken

Betaalbaar keuken- badkamer- design, dat is waar Grando Keukens & Bad voor staat. We leven in een tijd waarin het belang van gezellig en aangenaam wonen steeds groter wordt. Zowel de keuken als de badkamer krijgt meer betekenis en wordt een plek voor luxe, ontspanning en fijne momenten. Grando biedt je diverse stijlen en mogelijkheden voor ieder budget. Design, landelijk of juist modern: Grando Keukens & Bad brengt je graag op de allerbeste ideeën. Je ontvangt voor, tijdens en - zeker zo belangrijk – na het leveren een perfecte service. De adviseurs geven je met plezier advies over uw nieuwe keuken en/of badkamer en de vele mogelijkheden die er zijn. Het ontwerp is in 3D, zodat je precies kunt zien wat het resultaat gaat worden.

Service bij Grando Keukens & Bad

Grando Keukens & Bad kan alles voor je uit handen nemen: van ontwerp tot montage en van tegelwerk tot en met het aanleggen van de afvoer. Een team van ervaren monteurs staat voor je klaar. Kwaliteit, goede service en garantie staan voorop.

Kijk voor uw dichtstbijzijnde vestiging op grando.nl.