Binnenkijken in een Tieleman-keuken te Dirksland

Onlangs hebben we een prachtige mat zwarte keuken mogen plaatsen in Dirksland. In alle opzichten is het een keuken om echt van te genieten.

Binnenkijken in een Tieleman-keuken te Dirksland

Onlangs hebben we een prachtige mat zwarte keuken mogen plaatsen in Dirksland. In alle opzichten is het een keuken om echt van te genieten. De prachtige houten visgraatvloer, de stalen deuren en de lange wand in de keuken met daarop een mooi levensgroot schilderij maken het plaatje van deze keuken helemaal compleet.

Deze keuken van het merk Schüller is uitgevoerd in de kleur onyxzwart en is een prachtige keuken om te zien. In de keuken is gekozen voor een greeploos eiland en voor de kastenwanden is gekozen voor kleine zwarte grepen. Om de ruimte niet te vol te maken met 2 volledige kastenwanden, is er één kastenwand met een wijnkoelkast in het midden en één kastenwand met een nis met 2 prachtige houten legplanken in het midden.

Het werkblad van de keuken is een keramiek werkblad in een lichte kleur sol honed. Werkbladen van keramiek zijn zeer duurzaam en zijn gemakkelijk in onderhoud. Aan de zijwand bij de kookplaat is een stopcontact weggewerkt middels een zwart afdekkapje. In het stopcontact bevinden zich ook 2 USB laders.

Apparatuur
De oven in deze keuken komt uit de iQ700 serie van Siemens. Een combistoomoven met FullSteam en Home Connect. Om het zicht naar buiten niet te belemmeren, is er gekozen voor een Siemens inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Hierdoor is geen afzuigkap nodig en worden kookdampen afgezogen via de kookplaat. Deze kookplaat is voorzien van 4 zones, waarvan 2 flexinductie zones.

Aan ruimte in de koelkast is geen gebrek. Met een inhoud van 319 liter is er voldoende ruimte om alle boodschappen netjes op te ruimen. Tevens is deze koelkast voorzien van een hydrofresh vershoudzone. Hiermee kan vers eten zoals groente en fruit op de juiste temperatuur gekoeld worden. Zoals in veel keukens, hebben ook deze klanten gekozen voor een Quooker. En wel voor de Quooker Fusion square in de kleur zwart. Links van de quooker is een zeeppompje geplaatst, zodat dit volledig past binnen de stijl van de keuken.

Een prachtige keuken waar zowel wij van Tieleman Keukens als de bewoners blij mee zijn. Ook nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs.

Kijk voor nog meer geplaatste Tieleman-keukens op: www.tielemankeukens.nl/geplaatste-keukens
Ook een keukenontwerp laten maken? www.tielemankeukens.nl/afspraak-maken

Bron / foto’s: Instagram @droomdesign