Tieleman Keukens

Partner

BBQ Maanden

Maak kans op een Boretti BBQ tijdens de BBQ Maanden bij Tieleman Keukens.

Tieleman Keukens Beste KeukenWinkel van Nederland 2014

Tieleman Keukens is voor de 3de keer verkozen tot 'Beste KeukenWinkel van Nederland' door klanten op Wugly.nl, de onafhankelijke reviewsite van Retail Nederland. Tevens is Tieleman Keukens ook in 2014 weer Financieel Gezond verklaard door Graydon. Dubbel feest dus... Om dit te vieren organiseren ze tot en met 31 augustus 2014 de BBQMaanden op hét kookeiland van Nederland! Dit betekent groots KEUKENVOORDEEL en nog veel meer keukenfeest!

Maak kans op een Boretti BBQ

Naast de vaste kwaliteit, service en zekerheid ontvang je vele andere voordelen. De traktatie van Tieleman Keukens:
- Een overheerlijke lunch cadeau bij je afspraak (offerte) in je showroom
- Grote keukenverrassing bij aanschaf van je Tieleman-keuken*
- Kans op 1 van de prachtige Boretti Robusto Barbecues bij aanschaf van je Tieleman-keuken*
- € 250,- extra zomervoordeel op je Keller keuken by Tieleman*
- 15% BTW voordeel op perfecte keukenmontage by Tieleman*
- Een (h)eerlijk kookcadeau bij aanschaf van je Tieleman-keuken

a) Atag multifunctionele combistoomoven (CS4411B) voor de prijs van een combitron (CX4411B), ook geldig bij een los apparaat*
b) Speciale Mooi Samen actie van Pelgrim (tot wel 70% korting op een Mooi Samen apparaat)*
c) Voordeel op Siemens keukenapparatuur bij 5 Siemens apparaten in je offerte*
d) Speciale actie Miele PowerFlex-inductiekookplaat*
* Vraag naar de voorwaarden bij één van je keukenadviseurs

Kom naar je unieke keukenshowroom of maak gemakkelijk een vrijblijvende afspraak met één van je deskundige keukenadviseurs en profiteer direct mee.

Tieleman Keukens is ook jouw specialist voor je keukenrenovatie en/of je bijkeuken.

Palmares Tieleman Keukens

- 2003 uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland' (CBW)
- 2004 uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland' (CBW)
- 2009 uitgeroepen tot 'Beste Keukenzaak van Nederland' (KIM)
- 2010 ontvanger Warme Douche (TROSRadar)
- 2011 Beste Zelfstandige Winkel van Nederland (ING Retailprijs)
- 2012 50-jarig Jubileum
- 2012 Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
- 2012 Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
- 2013 Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)
- 2013 Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
- 2013 Beste Familiebedrijf van West Nederland (NCFB)
- 2014 Financieel gezond (groene vlag van Graydon)
- 2014 Beste KeukenWinkel van Nederland (Wugly.nl)

Beleef alvast online je unieke keukenbeleving met meer dan 70 keukens, lunchroom, (kinder)Bioscoop, LivingWall, Playstations en nog veel meer... Ga dus ook naar de Korendreef 15 te Middelharnis (Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland).

MEER VAN DIT BEDRIJF

Tieleman Schuller Keuken

Het Duitse keukenmerk Schüller maakt kwalitatief hoogwaardige keukens...

Houten Tieleman-keuken

Handgemaakte houten maatwerkkeuken van Tieleman Keukens.

Snaidero Loft

Snaidero Loft: keukens die een stadsgevoel hebben en een stoere uitstr...