string(1) "p"

ULTRAWIT GLAS MET HOUT

De stralende ultrawitte kleur en de houten elementen maken de ALNOVINTUCINA een ware blikvanger.

ALNOVINTUCINA

De wisselwerking van sterk gestructureerd hout en gelijkmatige glazen oppervlakken valt op. Door gebruik van speciale segmentdelen, welke rondom afgewerkt zijn met het warme hout, kun je daarnaast je keuken op passende en sfeervolle wijze verlichten door in deze delen aangebrachte planken met verlichting.

Perfectie heeft tijd nodig. Bij het ontwerpen van architectonische meesterwerken, de ontwikkeling van duurzame materialen – en bij de fijne oppervlakken van een ALNO keuken. Maar één ding verbindt hen allemaal: de wil om iets unieks te creëren en d.m.v. veel inspanningen de hoogste exclusiviteit en beste kwaliteit te bereiken. Niet voor niets zijn er meerdere handelingen nodig om de hoge kwaliteit van de glasfronten met het messcherpe verstek en de indrukwekkende glans van de keukens te maken. Hierdoor ontstaan fraaie contrasten en een ongeëvenaarde esthetiek.

Glas
Wat kan men vertellen wat je zelf nog niet over glas weet? Het is schitterend en eenvoudig te onderhouden. Precies dat heeft ALNO zo gefascineerd dat zij het niet alleen voor deze ALNOVETRINA gebruiken, maar inmiddels ook voor de ALNOART woodglas, ALNOARTpro, ALNOSATINA, en ALNOART stoneglas volledig opnieuw hebben uitgevonden.

Profielfoto van ALNO AG
ALNO AG
Heiligenberger Str. 47, D-88630 PFULLENDORF