Djati.nl

Partner

Houten Keuken

Maatwerk keukens bij Djati. Massief hout, diverse werkbladen, Quookers en Smeg apparatuur.

Houten keuken

Onze hoogwaardige houten keukens in moderne stijl leveren wij op maat en zijn perfect te combineren met o.a onze semi proffesionele smeg fornuizen. Deze combinatie van puur hout, prachtige werkbladen en moderne apparatuur zorgen voor een perfecte balans en geven uw keuken of woonkeuken een zeer intieme en warme sfeer. Het voordeel van onze massief houten keukenfronten is dat u zelf de kleur kunt bepalen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk de fronten zwart te beitsen en deze te voorzien van een rvs werkblad. Zo creëert u een meer industriële look.


Houten keuken zelf samen stellen

Uw houten keuken stelt u naar eigen wens samen. Met keuze uit werkbladen van o.a graniet, composiet, keramiek, rvs en beton vindt u altijd een werkblad dat bij uw wensen past. Onze massieve keukenfronten van teak zijn 21mm dik, voorzien van stalen strips aan de binnenzijde en in 40 kleuren af te werken. Ook is er de mogelijheid de keukens van teak fineer fronten te voorzien. De houten fronten op onze ladenblokken worden uit één teak plaat gezaagd. Hierdoor loopt de stuctuur van de laden altijd mooi in elkaar over.
Quookers of rvs kranen zijn er in diverse soorten en spoelbakken zijn leverbaar in rvs, keramiek of hetzelfde materiaal als uw werkblad. Uiteindelijk heeft u keuze uit de gehele collectie Smeg keukenapparatuur. Werkt u graag met een andere merk dan is dit uiteraard mogelijk.
Houten keukens levertijd

Een houten keuken op maat heeft een levertijd van 7-8 weken

De combinatie van al deze natuurlijke materialen maken onze keukens bijzonder stijlvol.
U bent van harte welkom in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken

 

Kijk hier voor meer informatie

MEER VAN DIT BEDRIJF

Waskommen

Djati Badkamers & Keukens levert waskommen van solid surface, graniet ...

Houten Badkamermeubel

Djati Badkamers & Keukens levert teakhouten badkamermeubelen in divers...

Keuken met Smeg Apparatuur

Smeg apparatuur in combinatie met houten keukens op maat.