Stoere maatwerk keuken.

Deze maatwerk keuken bestaat uit een combinatie van eikenhout, lakwerk, een mortex keukenblad en handgeschilderde tussenwanden.

Combinatie van meerdere materialen.

Gezien de combinatie van meerdere materialen is het heel belangrijk dat de keuken goed inzichtelijk wordt gemaakt voor de klant. Dit doen wij middels 3D visuals. Hiermee creeëren we een fotorealistisch beeld van hoe wij uw keuken op maat kunnen maken. In onze showroom hebben wij diverse voorbeelden en samples waar we een keuze uit kunnen maken, zodat uw perfecte keuken kan worden gerealiseerd.

 

De keuken wordt in onze eigen werkplaats geheel op maat gemaakt. Vervolgends wordt de maatwerk keuken geplaatst door onze eigen installateurs en wordt alle apparatuur aangesloten. Na de nodige uitleg van hoe alles werkt kunt u gaan genieten van uw droomkeuken.

 

Een keuken van ons is altijd geheel maatwerk. Uw persoonlijke wensen vertalen wij in het ontwerp. Hierin denken we uiteraard ook goed mee en volgen niet alles klakkenloos op. Samen denken we er goed over na om er een exclusieve, praktische en bovenal... prachtige keuken van te maken.