Montage en service van hoog niveau

Kiezen voor Ant. Duijn Keukens betekent ook kiezen voor montage en service van hoog niveau. Vanaf de voorbereiding tot ver voorbij oplevering.

Montage

Wij demonteren uw oude keuken, werken de wanden netjes af, leggen leidingwerk aan, plaatsen vloer- en wandtegels, en installeren uw nieuwe keuken. Het hele pakket in één hand; dat scheelt u een hoop georganiseer. Ant. Duijn Keukens heeft hiervoor een eigen montageteam in dienst.

Levering op dag van montage

Uw keuken wordt op dezelfde dag geleverd én geplaatst. U hoeft dus niet dagen (of weken) tussen de dozen te zitten. Die bewaren wij voor u in ons eigen magazijn. Zo kunnen wij vooraf checken of alles in orde is, en u hoeft niet bang te zijn dat u iets beschadigt.

Inmeten werkblad

U heeft het vast wel eens gehoord in uw vriendenkring: het werkblad paste niet... Dat betekent: weken wachten op een nieuw blad. Teleurstelling en gedoe. Bij Ant. Duijn Keukens overkomt u dit niet. Wij meten het werkblad tegelijk in met de keuken, en maken hiervan een uitslag of mal. Dit beperkt de kans op fouten tot een minimum.

Eigen werkplaats, snelle service

Ant. Duijn Keukens heeft al een mensenleven ervaring met montagewerk. En daarbij gaat het vaak om de details. In onze eigen werkplaats zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes klopt. En omdat we over eigen monteurs beschikken, is snelle service gegarandeerd. Ook als de factuur al is betaald.

Verantwoord ondernemen

Het vervangen en plaatsen van een keuken zorgt voor afval. Ant. Duijn Keukens vindt het belangrijk om daar duurzaam mee om te gaan. Oude keukens worden uit elkaar gehaald en alle sloop- en verpakkingsmaterialen worden gescheiden opgeslagen in onze werkplaats: hout, metaal, tempex, papier, puin en plastic. Recyclebare materialen worden afgevoerd naar gespecialiseerde bedrijven. Dat vraagt om extra inzet, maar dat doen we graag.