array(1) { ["path"]=> string(21) "www.delangekeukens.nl" }
Partner

De Lange Keukens

Keus in 'gewone' keukens genoeg. Daarom kiest De Lange Keukens in Ommen voor puur en origineel. Sinds 2000 heeft het familiebedrijf zich gespecialiseerd in landelijke keukens, omdat zij die stijl zelf omarmen.

Aan de Eskampweg vindt u twee verdiepingen vol nostalgische, oud-Hollandse, eikenhouten, robuuste, landelijke keukens en ambachtelijke stijlkeukens op maat. In allerlei opstellingen en formaten, van superbetaalbaar tot superdeluxe. Aangekleed met bijpassende apparaten, fornuizen en allelei leuke aankleding en accessoires.

Bij de Lange keukens is voor elk budget een passende keuken. Zo zijn de binnenkanten van de kasten bij een massief houten keuken niet perse van hout. Want als de binnenkant van goed en degelijk materiaal is en in meer dan 25 kleuren mogelijk, met dito hang- en sluitwerk, wie wil er dan meer geld uitgeven? De constructie zal er niet steviger van worden.

En zo hebben ze bij de Lange wel meer manieren om uw budget in de gaten te houden, zonder op de kwaliteit te moeten bezuinigen. Neem maar eens een kijkje op de website, of natuurlijk in Ommen. Als liefhebber van de landelijke nostalgische stijl kijkt u uw ogen uit.

U kunt trouwens tegenwoordig ook bij de Lange terecht voor een mooi landelijk badmeubel, vitrinekast, buffetkast, eethoeken, tafels en stoelen. Alles in landelijke stijl

 

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht De Lange Keukens

Moderne keuken Leap

In de showroom van de Lange Keukens ziet u een aantal treffende voorbeelden van moderne-, trendy- en designkeukens. Bedoeld om u op ideeen te brengen. De showroom laat een tipje van alle mogelijkheden zien. De expertise van onze adviseurs zorgt ervoor dat de keuken die u wenst, ook in uw situatie realiseerbaar is. Ook in kleine of ogenschijnlijk lastige ruimtes.

Model Leap Washed OakHout decor deuren en zijwanden in een warme, maar moderne kleurencombinatie. Uitgevoerd met veel brede laden en hoek draai carrousselkast. Compleet met matglazen klepkasten aan de bovenzijde en verlichting.
Het 6 cm dikke werkblad is van keramiek. Dit heeft de uitstraling van natuursteen en composiet, maar is zeer hitte bestendig, vloeistof- en slijtvast. 

De Lange Keukens

Wij, als adviseurs van De Lange Keukens in Ommen, hebben er echt plezier in om voor onze klanten de keuken van hun dromen te ontwerpen en te maken. Keus in "gewone" keukens is er genoeg. Daarom kiezen wij voor puur en origineel.Naast het moderne aanbod zijn er ook landelijke keukens, een uitgebreide ovencollectie, ongekend voordelige (inbouw-) apparatuur, badkamermeubels, sfeervolle landelijke accessoires en serviezen te bewonderen. Van superbetaalbaar tot super-de-luxe. Kortom, er valt genoeg te genieten in Ommen.

Meer lezen over
'Moderne keuken Leap'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.