Landelijke keukens

Misura keukens blinken uit in flexibiliteit, design en kwaliteit. Bij het ontwerp worden geen concessies gedaan wat betreft de maatvoering. Dit houd in dat wij bij het ontwerp ook oog houden voor symmetrie. Elk ontwerp is volledig in samenspraak met de klant. U heeft een enorme keuze in materialen, kleuren, decors en modellen. Een Misura keuken wordt samengesteld uit de beste materialen. Onze keukens worden samengesteld met de volgende producteigenschappen;                                                 - Maatwerk zonder meerprijs - 18mm korpus geheel in kleur- 10mm geschroefde achterwand- Onderkasten in 7 dieptes- Bovenkasten tot 130cm hoog- Hoge kasten tot 221cm hoog - Nederlands fabrikaat!- 10 jaar volledige garantie op de kasten, fronten, lades en hang en sluitwerk.  Kijk ook eens bij onze andere keukensmaken:- Klassieke keukens - Moderne keukens - Greeploze keukens Volg ons op facebook!

De apparatuur

Wij kunnen u apparatuur bieden die de landelijke keuken helemaal compleet maakt. Merken als Boretti, Atag, Miele en Kitchenaid hebben hun apparatuur zo aangepast dat ze prachtig staan in uw landelijke keukenopstelling. Heeft u al eens gedacht aan een vrijstaand fornuis of een wijnkoeler. Laat u informeren in onze toonzaal in Goirle.   

Vakkundige montage

De keukenkasten, het werkblad en de apparatuur zijn stuk voor stuk ingrediënten voor een mooie keuken. Door deze ingrediënten in de juiste hoeveelheden samen te voegen, creëren we de keuken van uw smaak. De keuken moet alleen nog even geplaatst worden; Onze monteurs verzorgen het plaatsen en aansluiten van de keuken tot in de puntjes. Als de monteur uw woning verlaat kunt u direct met plezier genieten van uw keuken. Dat is toch de reden dat u een nieuwe keuken heeft aangeschaft…?

De keukenkasten

Misura keukenkasten worden van binnen en buiten uitgevoerd in kleur. Dit zorgt ervoor dat u de kastromp en de keukendeur perfect op elkaar kunt afstemmen. Denkt u bijvoorbeeld aan een lava kleurige binnenzijde en een donker gebeitst keukenfront.
Onze keukenfronten zijn uit het juiste hout gesneden en geven u de mogelijkheid jaren te kunnen genieten van uw nieuwe keuken. In de houten keukenfronten heeft u de keuze uit verschillende varianten; dunfineer op een basis van mdf welke uitermate geschikt is voor de vlakke frontmodellen, dikfineer op een basis van mdf indien u een groef wenst of een massief houten front welke verstevigd worden met een stalen u-profiel tegen het kromtrekken.

Het werkblad

Bij een landelijke keuken denken veel mensen aan een natuurstenen werkblad. Echter zijn er vandaag de dag vele alternatieven met betere producteigenschappen. Zo zijn de composietkleuren niet enkel te verkrijgen in egale kleuren maar zijn er prachtige natuursteen imitaties. Zo heeft u de voordelen van een composietwerkblad met de uitstraling van natuursteen.
Ook de afwerking van een stenen blad kan geheel naar wens worden uitgevoerd. Zo kan de rand afgewerkt worden met een gebrokkelde rand wat een zeer robuuste uitstraling tot gevolg heeft.
Doormiddel van ons visualisatieprogramma kunnen we uw keuken presenteren op het grote scherm en zijn de verschillen duidelijk zichtbaar. De keuze is helemaal aan u.

Interieurontwerp door René Middag

Bent u nieuwsgierig naar een interieurontwerp met daarin een Misura maatwerk keuken verwerkt. Neem geheel vrijblijvend contact op met ontwerper René Middag via www.renemiddag.nl