Houten Keuken -Modern Klassiek

Modern klassiek houten keuken.

Modern en klassiek komen in deze handgemaakte keuken bij elkaar. Klassieke elementen zoals de witte paneeldeuren gecombineerd met het zwarte granieten werkblad in de juiste verhouding voor een moderne touch. Onder de zwartomrande schouw is het moderne rvs fornuis van Boretti prominent aanwezig.
Deze klassieke keuken van hout heeft zijn eigen stijl, het is een mix van klassiek, modern en authentiek. Uiteraard is deze handgemaakte keuken van al het moderne apparatuur voorzien die geheel ingebouwd zijn waardoor ze niet zichtbaar zijn.

 

Maten:

Keuken: Hoekopstelling 200cm x 420cm breed, 96cm hoog. Kastenwand 186cm breed en 230cm hoog.

 

Prijzen op basis van getoonde keuken inclusief apparatuur:

Luxe houten maatwerk keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €28.500,-
JP Basic keuken inclusief leveren, montage en aansluiten op vooraf aangebrachte aansluitpunten: €26.000,-

 

JP Walker luxe houten keukens zijn keukens die geheel op maat gemaakt worden. Hierin zijn extra diepe laden mogelijk die standaard van hout gemaakt worden. De kasten zijn gemaakt van watervast verlijmd berken en de fronten altijd van massief hout. Hierdoor ontstaat er een duurzame keuken die een leven lang mee gaat. Voor de milieubewuste genieter die houdt van tijdloos en nieuw antiek.


JP Basic is een concept van JP Walker waarbij de kasten aan de binnenzijde wit zijn en voorzien van Blum Antaro laden. Alle kasten hebben standaardmaten. Ondanks dat kan JP Walker hiermee prima een maatwerk oplossing bieden. De meubelmakers maken de kenmerkende ruw eiken fronten die JP Walker ook voor zijn luxe houten maatwerk keukens gebruikt. JP Basic is een bewuste keus voor mensen die een mooie houten keuken van JP Walker willen maar dan voor een aangenamere prijs.